23948sdkhjf

Leica Geosystems og Scanlaser fusioner fra nytår

Bygge- og anlægsbranchen har fra nytår fået en ny udbyder af tekniske løsninger til maskinstyring og topografisk opmåling
Da nytårsraketterne steg til vejrs, og 2014 blev til 2015, markerede det samtidig begyndelsen på et nyt partnerskab inden for maskinstyring og topografisk opmåling, hvor de to virksomheder inden for maskinstyring og topografisk opmåling, Scanlaser Machine Control og Leica Geosystems A/S, fusionerer under navnet Leica Geosystems A/S.

Med sammenslutningen vil Leica Geosystems A/S sikre udførelse af tekniske løsninger på tværs af bygge- og anlægsbranchen hele vejen fra landmålernes indledende opmåling til infrastruktur og bygge- og anlægsprojekternes sidste dag.

Fusionen puljer kræfterne fra de to virksomheder, som hver især i forvejen er markedsledende, og Leica Geosystems opnår dermed en langt større faglig tyngde på tværs af produkterne. Dermed ydes en bred, effektiv assistance, uanset om der er tale om kabelsøgere, udstyr til landmåling, afsætning, eller maskinstyring, der skal muliggøre tilblivelsen af Femern-forbindelsen, supersygehusene eller nye jernbaner.

40 ansatte

Leica Geosystems samlede korps af teknikere, montører og supportere tæller efter fusionen 40 ansatte.

- Vi går sammen for at give kunderne alle de fordele, der er i bedre tilgængelighed, større faglig tyngde og stærkere koblinger mellem de forskellige dele af brancherne. Vi har stadig de samme mennesker ansat, og gennem fusionen får vi ressourcer til at være endnu tættere påvores kunder, for sammen med dem at sikre en løbende udvikling på alle fronter. Vores eksisterende kunder kan også glæde sig, for alt er som før - bare meget bedre, og med bedre mulighed for at rykke på opgaverne, lige når kunderne har behov for det, siger salgschef Jesper Lindskov fra Scanlaser og salgschef Flemming Lopdrup fra Leica Geosystems samstemmende i en pressemeddelelse.

Dansk-schweizisk fusion

Scanlaser er markedsledende inden for maskinstyrings-systemer til entreprenørbranchen og lasere til bygge- og anlægsbranchen. Scanlaser har 19 ansatte og foruden hovedkontor i Odense også et salgskontor i Skjern.

Schweiziske Leica Geosystems er verdens førende inden for produkter til 3D-dataindsamling og bearbejdning. Hovedmarkedet er topografisk opmåling, kontrolmåling, bygge- og anlægsmåling/afsætning, skanning (HDS), GIS, og industriel opmåling med laser, droner, GPS og fotogrammetri. Leica Geosystems A/S har 21 ansatte i Danmark og hovedkontor i Herlev ved København.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159