23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION HOVEDSTADEN

CYKELSTI • FARUM: Cyklisterne i Furesø Kommune får en ekstra julegave på tre mio. kroner som tilskud fra Vejdirektoratets Cykelpulje. 1,7 mio. kroner skal bruges på Farum Hovedgade og 1,3 mio. kroner skal bruges på Lillevangsvej, oplyser Furesø Kommune.

Næste år skal der sammen med borgere og handlende udvikles en etapeplan for renovering af trafikforhold og byrum i Farum Hovedgade. Herefter skal hovedgaden have ny cykelsti, cykelparkering, god skiltning og cyklistvenligt inventar. Samtidig skal der etableres cykelsti på det manglende stykke af Lillevangsvej.

REGION NORDJYLLAND

VINDMØLLER • AALBORG: Aalborg Byråd har godkendt Forslag til kommuneplantillæg 4.034, lokalplan 4-10-102 samt Miljøvurdering, som herefter er fremlagt til offentlig høring frem til 23. februar. På baggrund af vindmølleplanen fra september 2013, hvor der blev peget på 9 områder til opstilling af vindmøller, har kommunen modtaget en ansøgning om opstilling af fem vindmøller i området Bredhage, og det er på baggrund af dette projekt den nye lokalplan er udarbejdet.

REGION MIDTJYLLAND

NATUR • ODDER: Miljø- og Teknikudvalget i Odder Kommune har vedtaget et Idé-katalog med en række forslag til natur- og miljøprojekter i kommunen. Projektforslagene er samlet på baggrund af ideer fra såvel forvaltning, politikere og medlemmer af kommunens Grønne Råd. Tanken er at samle alle potentielle ideer vedrørende natur og miljø således, at det muliggør en objektiv og hensigtsmæssig prioritering af projekter, skriver Odder Kommune på sin hjemmeside. Projekterne spænder vidt inden for hovedområderne: Vandmiljø, Biologisk mangfoldighed, Adgang til naturen og Bynær og rekreativ natur.

REGION SYDDANMARK

CYKELSTIER • KOLDING: Teknikudvalget i Kolding Kommune holder møde den 5. januar, hvor projekt Kolding Cykelby er på dagsordenen.

Anlægsprojekterne i "Kolding Cykelby – del 3" er blevet billigere end beregnet. Der er således en rest på tre mio. kroner, som kan bruges til endnu mere cykelfremme.

Forslag til nye cykelstier skal ligge i forlængelse af dem, der allerede er bygget. Det vil for eksempel være muligt at etablere cykelsti/cykelbane på Søndergade i Vamdrup, fordi den ligger i forlængelse af cykelbanerne der blev lavet på Jernbanegade.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097