23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION SYDDANMARK

PARK • BRANDERUP: Branderup Lokalråd vil byggemodne og etablere aktivitetspark, skriver Jydske Vestkysten.

Tilbage i 2008 lavede borgerne i Branderup en udviklingsplan, som pegede frem mod 2020, og nogle ting er allerede gennemført. Den planlagte By- og Aktivitetspark skal blandt andet rumme en multibane og legeredskaber, og Tønder Kommune har indvilget i at købe jord til projektet, hvis lokalrådet selv skaffer penge til etableringen af parken.

REGION MIDTJYLLAND

SØ • HJERMIND: Viborg Kommune har gennemført tekniske og ejendomsmæssige forundersøgelser for at se på mulighederne for at etablere et vådområde ved at genskabe Hjermind Sø, skriver Midtjyllands Avis.

Og forundersøgelserne viser, at det er muligt at genskabe Hjermind Sø som led i et vådområdeprojekt.

Søarealet vil blive på cirka syv hektar med en gennemsnitsdybde på en halv meter, og det samlede vådområde vil blive på 18 hektar og vil fjerne i alt 3,1 tons kvælstof. Udgifterne til projektet ventes at blive på omkring 2,7 mio. kroner.

REGION NORDJYLLAND

BOLDBANER • FREJLEV: Aalborg Byråd har godkendt forslag til lokalplan 6-3-104 for boliger og boldbaner på Frejlev Skolevej i Frejlev samt et tilhørende forslag til kommuneplantillæg.

Planforslagene er i offentlig høring frem til 23. februar, og klagefristen til Natur- og Miljøklagenævnet udløber 19. januar.

Der har gennem længere tid været et stort pres på de eksisterende boldbaner i Frejlev, hvorfor der har været ønske om at udvide idrætsanlægget med yderligere to boldbaner i tilknytning til de eksisterende baner og Frejlev skole. Der er på kommunens budget for 2015 bevilget penge til at etablere boldbanerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11