23948sdkhjf

Investeringsfond køber sig ind i succesfuld Esbjerg-entreprenør

Entreprenøren Jensen & Jensen oplyser, at man har solgt 1/3 af aktierne i selskabet Jensen & Jensen Holding til investeringsfonden Hoffmann Esbjerg Holding-koncernen

Hoffmanns Esbjerg-afdeling bliver medejer af den 130 mand store entreprenørvirksomhed Jensen & Jensen.

Det oplyser sidstnævnte i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at der er indgået en aftale om at sælge 1/3 af aktierne i deres holdingselskab til den store koncern.

- Det vil være med til at styrke grundlaget for yderligere udvikling af virksomheden og sikre, at vi fortsat kan være en stærk, lokalt forankret håndværksvirksomhed med base i Esbjerg, siger Flemming Jensen, der er bestyrelsesformand for Jensen & Jensen Holding, i en pressemeddelelse.

Også hos Hoffmann Esbjerg glæder man sig over at få del i Jensen & Jensen, der både beskæftiger sig med entrepriseforretning og ejendomsudvikling.

- Vi bliver medejere af en stærk og veldrevet virksomhed, som Lars og Flemming har været dygtige til at udvikle til en stor virksomhed med mange arbejdspladser i vores nærområde, lyder det fra Allan Lorentsen, direktør for Hoffmann Esbjerg Holding, i pressemeddelelsen.

Det oplyses ikke, hvad købssummen er.

Jensen & Jensen Holding kom ud af 2023 med et årsresultat på 22,1 mio. kr. og en egenkapital på 110,6 mio. kr.

Koncernens hovedaktiviteter omfatter tømrer- og snedkervirksomhed, der drives gennem datterselskaber, samt aktivitet med investering i og udlejning af ejendomme, der drives i moderselskabet. Entreprenøren har afdelinger i Esbjerg, på Fanø, i Ribe og i Varde.

Hoffmann Esbjerg Holding A/S er et datterselskab i Endrupholm Invest koncernen, der ejes af Johan Hoffmann.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.123