23948sdkhjf

Én vinder på seneste rul af minknedrivninger

Femte tildeling af minknedrivninger omfatter fire miniudbud med samlet 16 nedrivningsentrepriser

Bygningsstyrelsen har tildelt de næste 16 nedrivningsentrepriser i den milliardstore nedrivning af minkfarme landet over til Kingo Karlsen A/S.

”Efter en kort mobiliseringsperiode vil nedrivningsentreprenøren igangsætte de første nedrivninger på samtlige miniudbud i løbet af juli og august,” skriver Bygningsstyrelsen i en kort nyhed.

Farmene forventes at blive afsluttet løbende mellem juli og oktober.

De 16 nedrivningsentrepriser er fordelt på fire miniudbud, der fordeler sig med tre miniudbud i Region Nord, og ét miniudbud i Region Midtjylland, oplyser Bygningsstyrelsen på sin hjemmeside.

Derimod fortæller Bygningsstyrelsen intet om, hvad værdien af kontrakterne løber op i.

Tilbuddene, der kom på miniudbuddene, er ifølge styrelsen vurderet ud fra tildelingskriteriet bedste forhold mellem pris og kvalitet, hvor pris er vægtet med 45 pct., og tid er vægtet med 55 pct.

Første gang med én vinder

Dette seneste rul af minknedrivninger er det femte, Bygningsstyrelsen har tildelt, siden seks forskellige entreprenørfirmaer for et år siden fik tildelt en plads i den milliardstore rammeaftale om nedrivningsopgaverne.

I Vestdanmark er rammeaftaleholderne G. Tscherning, J Jensen Nedrivning, Kingo Karlsen, P. Olesen & Sønner samt Søndergaard Nedrivning og Titan Nedbrydning.

Rammeaftaleholderne i Øst er G. Tscherning, Kingo Karlsen og P. Olesen & Sønner.

Med King Karlsen som den ensomme vinder af alle de fire nyeste miniudbud er det første gang, at ét selskab løber med det hele. 

Nedrivningen af de første ti minkfarme gik i oktober 2023 til G. Tscherning, Titan Nedbrydning og P. Olesen & Sønner. De næste 13 nedrivningsentrepriser stop der Kingo Karlsen, Titan Nedbrydning og Søndergaard på, mens tredje rul i april 2024 var fordelt på Kingo Karlsen, Titan Nedrivning og P. Olesen. Fjerde pakke med minknedrivninger vandt trioen G. Tscherning, Søndergaard A/S og Titan Nedbrydning.

Bygningsstyrelsen oplyser, at man forventer at udbyde de næste fem miniudbud ultimo august og primo september.

De næste tildelinger forventes dermed i oktober.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141