23948sdkhjf

Entreprenør tager en bid af slagterigrund: Har store boligplaner

Byggestart på de cirka 70 lejligheder forventes i foråret

Vem Byg lægger an til et stort boligprojekt i hjembyen Holstebro.

- Vi er stolt over at kunne meddele, at vi har underskrevet købsaftalen på slagterigrunden i Holstebro, oplyser entreprenørselskabet således på det sociale medie Facebook.

Selskabet planlægger at opføre fire bygninger med i alt cirka 70 lejligheder på grunden. De nye lejligheder skal bygges til Svanemærket-standarden.

- Vi har haft kig på denne grund i over fire år og er glade for, at vi nu endelig kan starte byggeriet op, som vi forventer at afslutte inden for cirka 18 måneder, siger Jonas Koldsø, direktør og indehaver hos VEM Byg, i opslaget.

Byggeriet forventes at starte til foråret, og entreprenørselskabet vil hen over efteråret arbejde på at få alle detaljer på plads.

- Med en grund på 14.281 kvm har vi mulighed for at skabe et nyt, attraktivt boligområde i hjertet af Holstebro., lyder det også fra Vem Byg.

Den tidligere slagterigrund udgør et areal på 8,4 ha og cirka 13.000 kvm etageareal af de tidligere slagteribygninger er bevaret, og er nu hjemsted for kultur- og eventarealet Slagteriet og dets mange aktører.

Tidligere har blandt andet Byggefirmaet Knudsgaard A/S opført 48 almene boliger samt 28 ungdoms- og 20 familieboliger.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125