23948sdkhjf

Stor hotelkæde vil opføre nyt hovedsæde i Gentofte

Københavns største hotelkæde Arp-Hansen Hotel Group vil opføre et nyt hovedsæde i Gentofte, og derfor skal den behandles i kommunens byplansudvalg

Den store hotelkæde Arp-Hansen Hotel Group vil bygge nyt hovedsæde på den eksisterende adresse på Nybrovej i Gentofte.

Det skriver Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af udbud og projekter.

Arkitektstuen Kim Utzon har stået for illustrationerne, og tegnestuen fremsendte på vegne af hotelkæden et forslag til byplanudvalget, hvor det blev behandlet på et møde i starten af juni.

Her blev det projektet skal igangsætte en planproces, som skal bane vejen for opførslen af projektet. Det inkluderer blandt andet et indledende borgermøde.

Projektet ønskes opført på tre etager, og byggearealet bliver 5.160 kvm, selvom der i lokalplanen kun må bygges i to etager på grunden, ligesom byggeriet heller ikke må være højere end ni meter. 

Her ønsker man dog at opføre bygningen i en højde på 14,75 meter, og det er blandt andet ting som disse byplansudvalget skal tage stilling til.

Det er ikke første gang, at Kim Utzon Arkitekter krydser veje med Arp-Hansen Hotel Group, der er Københavns største hotelkæde.

Tidligere har tegnestuen også stået for illustrationen af hotelkædens transformation af den tidligere kontorejendom på hjørnet af Bernstorffsgade og Kalvebod Brygge til et Wakeup Copenhagen-hotel.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.801