23948sdkhjf

Nordstern går i jorden for at komme 15 etager i højden

Byggeriet af Comwell Aarhus' nye hoteltårn er netop skudt i gang

Comwell Aarhus præger allerede Aarhus' skyline. Nu får hoteltårnet en tvilling, og arbejdet er netop skudt officielt i gang med fejring af første spadestik.

Entreprenørkoncernen Nordstern er totalentreprenør på det 15 etagers nyt hoteltårn, som forventes at stå færdigt omkring årsskiftet 2026/2027.

- Vi kender vores samarbejdspartnere særdeles godt, og vi ser frem til at gennemføre projektet i fællesskab. Vi deler samme høje ambitioner som HL Ejendomme og Nordstern for kvalitet og for at skabe et unikt sted i byen for Comwells gæster og byens borgere, udtaler Peter Schelde, adm. direktør i Comwell Hotels.

Holdet bag Comwell Aarhus' nye hoteltårn

Bygherre: Hans Lorenzen

Totalentreprenør: Nordstern

Arkitekt: Arkitema

Ingeniør: Afry

Byggeslut: Forventeligt årsskiftet 2026/2027

Foruden 161 nye værelser vil tårnet byde på en skybar og restaurant på 14. og 15. etage samt en tagterrasse øverst oppe. 

Ud over trioen af bygherre, totalentreprenør og operatør er Arkitema som arkitekt og Afry som ingeniør tilknyttet projektet.

Det nuværende Comwell Aarhus blev opført i 2014 og er placeret centralt på Værkmestergade. Med udvidelsen kommer den samlede hotelkapacitet op på 401 værelser, og hotellets største konferencesal kan rumme op til 500 personer.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158