23948sdkhjf

Arkitekter vil satse mere på pharma-industrien: Ansætter ny fagchef

Link Arkitektur opruster på ledelsesgangene, da man har ansat en ny fagchef, der skal have ansvaret for pharma-området, hvor tegnestuen vil satse mere

Der er jobnyt hos Link Arkitektur. 

Som en del af virksomhedens skærpede fokus inden for pharma-området har man valgt at ansætte Andrea Foged Callesen som ny fagchef inden for pharma-området.

Hun er hentet internt i tegnestuen, hvor hun kommer fra en stilling som hospitalsplanlægger.

Link Arkitektur kalder stillingen for en faglig satsning, og den er oprettet for at styrke virksomhedens videre færd, når det kommer til både offentlige og private pharma- og medicinal-byggerier.

- Vi er stolte af at forfremme Andrea Foged Callesen til fagchef og spydspids for Pharma-området. Hun formår som kun få i branchen at levere 360 graders problemløsning, som bygger på tæt sparring med kunden igennem hele byggeriets værdikæde, siger direktør i Link Kristina Jordt Adsersen i en pressemeddelelse.

Hun fortæller yderligere, at det særligt specialiseret rådgivning i pharma-branchen er efterspurgt, og som har gjort, at virksomheden opprioriterer området.

Også Andrea Foged Callesen ser gode muligheder i at være noget mere for en branche, der hvor GMP-krav, dokumentations- og kvalitetskontrol fylder en del og kan være svære at finde rundt i.

- Vi har desuden specialiseret os i en struktureret brugerinddragelsesproces, så vi løbende forstår, hvad bygherres verden kræver af dem, og hvad der dermed skal til at få projekterne helt i mål, siger den nyudnævnte fagchef, Andrea Foged Callesen i pressemeddelelsen.

Link Arkitektur er en del af en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder med mere end 500 medarbejdere fordelt på 15 kontorer i Danmark, Norge og Sverige. Her beskæftiger virksomheden sig med arkitektur, landskab og planlægning.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141