23948sdkhjf

Sælg varebilen med Solgt.com og spar tid og besvær

Solgt.com tilbyder nu virksomheder en problemfri løsning til salg af brugte varebiler. Med et stærkt netværk af autoriserede forhandlere sikres en hurtig og enkel proces, så virksomhederne i stedet kan fokusere på deres kerneforretning og kunder.

En virksomheds varebiler er en afgørende ressource, der sikrer, at daglige opgaver kan udføres effektivt. Når det bliver nødvendigt at skifte en eller flere varebiler ud, kan det dog hurtigt blive en tidskrævende og kompleks proces. Derfor har Solgt.com nu udvidet deres koncept for at hjælpe virksomheder med et let og problemfrit salg af deres brugte varebiler, samtidig med at de tilbyder muligheder for køb eller leasing af nye køretøjer.

Vores service er gratis og uforpligtende, og fordelen for kunderne er, at de sparer tid og besvær i processen med at afhænde deres varebiler Rasmus Pallesen, Direktør

“Vi henvender os til alle former for virksomheder, uanset om man har en enkelt varebil stående eller en hel flåde. Vores service er gratis og uforpligtende, og fordelen for kunderne er, at de sparer tid og besvær i processen med at afhænde deres varebiler,” forklarer direktør Rasmus Pallesen.

Personlig vurdering er vigtig

Processen er enkel: Virksomheden indtaster de basale oplysninger om bilen eller bilerne på Solgt.com. Inden for én dag bliver de kontaktet af en af de 120 autoriserede forhandlere, som Solgt.com samarbejder med. Det store netværk sikrer, at der altid er en forhandler fra lokalområdet klar til at hjælpe. I mange tilfælde kan forhandleren give en pris med det samme. Alternativt kan der aftales et møde, hvor bilen besigtiges – enten hos virksomheden eller hos forhandleren, alt efter hvad der passer bedst.

“Det er vigtigt med en personlig håndtering og vurdering, fordi varebiler kan være bygget op på mange forskellige måder til forskellige formål. For en virksomhed kan det være besværligt at komme af med en flere år gammel kassevogn, hvis de selv skal køre rundt og indhente tilbud. I kraft af vores stærke netværk kan vi gøre den proces meget nemmere og sikre, at kunden får en ordentlig behandling og en fair pris,” siger Rasmus Pallesen.

Få også hjælp til ny bil

Solgt.com har siden 2019 hjulpet mere end 10.000 kunder med et let bilsalg og har et stærkt landsdækkende netværk af professionelle bilforhandlere. Derfor var det en naturlig udvikling også at tilbyde den samme service til virksomheder. Siden starten på dette nye initiativ i sommeren 2023 er det gået stærkt, og Solgt.com hjælper dagligt flere virksomheder med varebilsalg.

For mange virksomheder er der også et behov for en ny varebil eller en opdatering af flåden, når man sælger ud af de gamle biler, og her kan Solgt.com’s samarbejdspartnere også hjælpe. Via deres omfattende netværk kan de finde næsten alle nye varebiler og altid sikre et godt match til kundernes specifikke behov.

3 trin til et nemt salg:

  1. Besøg solgt.com og indtast nummerplade, kilometerstand og kontaktoplysninger.
  2. Du bliver kontaktet inden for én hverdag og får et tilbud fra en professionel varebil-ekspert.
  3. Sælg bilen til din lokale Solgt.com-forhandler – og få evt. et tilbud på køb/leasing af en ny.

FAKTA: Solgt.com

Solgt.com har eksisteret siden 2019, hvor man startede med at hjælpe private med at sælge deres bil. I efteråret 2023 udvidede man konceptet, så man nu også henvender sig til virksomheder, der ønsker at afhænde deres varebiler. Processen starter online, og et salg kan typisk gennemføres på få dage.

Se mere på www.solgt.com

Kilde: Solgt.com

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.178