23948sdkhjf

OP Systems leverer helhedsløsninger til entreprenørbranchen

I en branche hvor kvalitet og pålidelighed er nøglen til succes, skiller OP Systems sig ud som en førende leverandør af entreprenørmaskiner. Med en stærk tilknytning til en større organisation, der samlet set trækker på tæt ved 100 års erfaring, har OP Systems etableret sig som en vigtig partner for mange aktører i recycling, skrot- og affaldssektoren.

OP Systems har en kompromisløs tilgang til valg af leverandører. De ved, hvilke mærker der leverer de bedste resultater, og de samarbejder kun med de mest anerkendte og pålidelige producenter på markedet. Derfor får OP Systems kunder altid maskiner af højeste kvalitet, som kan leve op til selv de mest krævende opgaver. For dem er det ikke nok at levere maskiner – de leverer løsninger, der skaber værdi og succes for deres kunder.

Helhedsløsninger frem for enkeltstående produkter

For OP Systems handler det ikke kun om at sælge maskiner; det handler om at levere komplette løsninger, der opfylder kundernes specifi kke behov. Virksomheden tilbyder rådgivning og skræddersyede servicepakker, der sikrer, at hver enkelt kunde får mest muligt ud af deres investering. Fra den første behovsanalyse til den løbende vedligeholdelse og support, sørger OP Systems for at være med hele vejen.

”Det er jo en stor investering for en virksomhed, og som en mindre eller mellemstor virksomhed kan man nemt fare vild i markedet. Vi tilbyder rådgivning, hvor vi trækker på mange års erfaring fra branchen og vi kan derfor hjælpe vores kunder med at afdække deres specifikke behov, inden de investerer,” siger Karin Rytter Kristensen, daglig leder hos OP Systems.

Rådgivning og service i fokus

Tillid og tryghed er kerneværdier for OP Systems. Virksomheden har opbygget et ry for hurtig og pålidelig levering af reservedele, hvilket minimerer nedetid og holder projekterne i gang.

Deres erfarne team er altid klar til at yde support, uanset om det drejer sig om teknisk vejledning eller akutte reparationsbehov.

”Der er ingen, der har råd til, at maskinerne står stille. Vi lægger stor vægt på at vores kunder skal føle sig trygge, og derfor kører vi med dag til dag levering, hvor vi kan skaffe de fleste reservedele fra vores store lager i Sverige, og derfor kan reservedelen ligge på kundens dørmåtte dagen efter kl 07.00,” siger Karin Rytter Kristensen.

Langvarige kunderelationer

OP Systems’ engagement i at levere topkvalitet og fremragende service har resulteret i flere langvarige samarbejder med kunder. Disse relationer bygger på gensidig tillid og en fælles forståelse for vigtigheden af pålidelighed og effektivitet. For mange af deres kunder er OP Systems ikke blot en leverandør, men en vigtig partner i den daglige drift.

En af dem der har erfaring med OP Systems rådgivning og service er Solum, som har købt flere maskiner hos OP Systems.

”Vi har et længerevarende samarbejde med OP Systems. De sælger gode kvalitets maskiner og deres mekanikere er virkelig dygtige. Hvis vi oplever udfordringer med maskinerne, som man jo indimellem gør, så leverer de altid hurtig og god service, selvom vi bor i hver vores landsdel,” siger Mads Jensen fra Solum.

Hos Odense Renovation har man også gode erfaringer med OP Systems, som har leveret forskellige maskiner til virksomheden - bl.a. en Sennebogen.

”Vi har et rigtig godt samarbejde med OP Systems, som bygger på en god dialog. De har en virkelig god support og meget dygtige folk, der altid tager vores henvendelser meget seriøst. De har kompetente montører, som vi altid kan regne med, og de er meget hurtige til at reagere på henvendelser,” siger Peter Pallesen fra Odense Renovation 

OP Systems branchekendskab og høje kvalitetsstandarder ruster dem til fremtidens udfordringer. De fortsætter med at udvikle deres tilbud og styrke deres organisation, hvilket sikrer, at de forbliver en nøglespiller i entreprenørbranchen.

OP SYSTEMS

  • Op Systems er til stede på E & H-Entreprenør og Håndværk-messen den 13-15. juni, hvor de medbringer udvalgte maskiner fra deres sortiment
  • OP Systems er blandt de eneste to leverandører af Sennebogen reservedele i Danmark.
  • Læs mere på www.opsystem.dk

Kilde: Op Systems

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109