23948sdkhjf

Videre efter konkurs: Entreprenør skal ændre nordsjællandsk stationsby radikalt

Raundahl og Moesby skal opføre 12.745 kvm bolig- og erhvervsbyggeri i Nivå. Projektet var ellers tiltænkt Dansk Boligbyg

Nivå bymidte og stationsområde står overfor en omfattende omdannelse for at understøtte et lokalt forankret by- og handelsliv.

Bygherre Core Property Management og totalentreprenør Raundahl og Moesby leder an med de tre første byggefelter i bymidten. Raundahl og Moesby skal opføre 12.745 kvm bolig- og erhvervsbyggeri bestående af tre fritliggende bygninger med varierende etageantal.

- Projektet kom desværre skævt fra start og er derfor blevet forsinket, men her har Raundahl & Moesby trådt til med stor professionalisme og interesse i at få sat projektet på skinner igen, udtaler COO Morten Munkager Knudsen fra Core Property Management i en pressemeddelelse.

Han henviser dermed til, at Dansk Boligbyg var udset til at være entreprenør på byggeriet. Det satte entreprenørselskabets meget omtalt konkurs en stopper for.

Nu er det henvist til fortiden med den nye totalentreprenør.

113 lejligheder

- Der er fra arkitektfirmaet Kjær & Richter tænkt nogle interessante tanker, som er med til at skabe de yderst fornuftige løsninger der kendetegner ejendommene, udtaler direktør for Raundahl & Moesby Øst, Morten Jensen, i en pressemeddelelse.

- Vi glæder os derfor til, efter sommeren, at komme i gang med byggeriet, tilføjer han.

Projektet omfatter i alt syv erhvervslokaler, herunder to dagligvarebutikker samt 113 lejligheder, som fordeles fortrinsvis på 3-værelses lejligheder og enkelte 2- og 4-værelses lejligheder.

Projektet opføres i 3 etaper, hvor første etape forventes afsluttet medio 2026. 

Det samlede projekt forventes endeligt opført i tredje kvartal 2027.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141