23948sdkhjf

Veldokumenteret fundering med ScrewFast Skruepæle®

Fundering af selv større bygninger og konstruktioner kan klares skånsomt, hurtigt og veldokumenteret med de kendte ScrewFast Skruepæle® fra Uretek. Fordelene er ingen støjgener eller fare for følgeskader samt muligheden for genanvendelse og en ret så væsentlig CO2-besparelse.

I Danmark er ScrewFast Skruepæle® fra Uretek efterhånden et kendt fænomen i byggebranchen. De specialdesignede skruepæle anvendes ofte i større byggeprojekter, også i højere konstruktionsklasser. Uanset om det gælder fundering eller stabilisering af villaer, etageejendomme, vej- og signalskilte, tele- og elmaster eller gangbroer gør ScrewFast Skruepæle® det nemt at bygge klogere.

Hvis man skal overleve i denne branche, er dokumentation alfa og omega, så det er noget, vi tager meget alvorligt – uanset om det gælder byggeteknik eller CO2-aftryk Lars Erik Nielsen, adm. direktør hos Uretek.

Dokumentationen i orden

Som funderingsekspert er Uretek især kendt for at prioritere grundighed og dokumentation i udførslen af projekter, hvilket er en af grundene til, at ScrewFast Skruepæle® nyder stor anerkendelse i branchen. Funderingsopgaver løses først og fremmest altid med udgangspunkt i en detaljeret geoteknisk rapport samt en dybdegående undersøgelse af laster og lastkombinationer.

”Man må og skal kende jordbundsforholdene, når man etablerer et større byggeri. Hvis funderingen ikke er tilpasset underlaget, kan man virkelig rende ind i store problemer. Det ser vi jævnligt, når vi bliver tilkaldt for at stabilisere ofte helt nye bygninger med utilstrækkelig fundering,” siger Lars Erik Nielsen, adm. direktør hos Uretek.

Af samme grund er Uretek også leveringsdygtig i omfattende statistisk dokumentation, så intet er overladt til tilfældighederne, når der skal sættes fundament til et nyt byggeri.

”Hvis man skal overleve i denne branche, er dokumentation alfa og omega, så det er noget, vi tager meget alvorligt – uanset om det gælder byggeteknik eller CO2-aftryk,” udtaler Lars Erik Nielsen.

Og netop når det gælder CO2, så batter det på klimakontoen, hvis man vælger skruepæle til et byggeprojekt. Det er da heller ingen hemmelighed i branchen, at et skruepælefundament er mindre klimabelastende end et konventionelt støbt fundament. Med ScrewFast Skruepæle® kan man spare 75% CO2 på fundering af et nyt byggeri sammenlignet med direkte fundering.

”Hvis man bruger skruepæle, kan de endda genanvendes i nyt byggeri. Når vi har demonteret vores skruer, kan de genbruges uden ny forarbejdning. Det gør også skruerne meget velegnede til funderingsopgaver af midlertidige installationer”, tilføjer Lars Erik Nielsen.

Skåner naboer og omgivelser

Det tiltaler ofte Ureteks samarbejdspartnere, at ScrewFast Skruepæle® er nemme hurtige at arbejde med. Samtidig er installeringen af skruepælene vibrationsfri og støjsvag, så bygherre og entreprenør er sikret mod at forårsage følgeskader på omkringliggende bygninger og natur.

”Vi banker og vibrerer ikke, så der er ingen fare for skader. Bygherre sætter som regel også stor pris på at undgå støjgener for beboerne, hvilket ellers kan være en omfattende og langstrakt problematik ved andre former for pilotering”.

Skånsomhed er i den grad et nøgleord i Uretek. Det er en grundlæggende præmis i virksomheden, at man efterlader så få spor som muligt efter, at arbejdet er udført. Det har Uretek efter sigende altid praktiseret, og det bliver ofte fremhævet i den feedback, de modtager efter et projekt.

”Vi er som regel det første led i byggeprocessen, og vi skal sikre de bedst mulige arbejdsbetingelser for de næste, der skal til. Samtidig giver det gerne en pæn besparelse i projektets budget, når behovet for reetablering og anlægsarbejde begrænses,” afslutter Lars Erik Nielsen.

Om Uretek

Uretek er specialister i at fundere og stabilisere bygninger, konstruktioner og gulve – effektivt, skånsomt og med omtanke for miljø og kommende generationer. Virksomheden har landsdækkende service og mere end 25 års erfaring med større industrielle projekter og projekter for private boligejere. Læs mere på uretek.dk

Kilde: Uretek

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113