23948sdkhjf

Fejrer 166 boliger opkaldt efter folkekær skuespiller

NRE Group og AP Ejendomme står bag boligområdet Grunwalds Have på Østerbro i København. I forbindelse med byggeriet opføres også en prøvesal til teatret, et parkeringsanlæg og almene boliger

Ved Østre Gasværk Teater på Østerbro i København er totalentreprenøren NRE Group og AP Ejendomme i gang med opførelsen af 166 lejligheder. Byggeriet er nu kommet så langt, at håndværkernes arbejde er fejret med et rejsegilde. 

Boligområdet Grunwalds Have er opkaldt efter skuespilleren Morten Grunwald, der gennem en årrække var direktør for det nærliggende Østre Gasværk Teater. 

De 166 boliger er ’small living-boliger’, der bliver fra 35-50 kvm.

- Vi tror på, at ’small living-boligerne’ vil være et godt supplement til området, og vi oplever en stor interesse fra potentielle lejere, siger adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, i en pressemeddelelse om boligerne, der bliver certificeret med Svanemærket.

Totalentreprenøren NRE Group har oprindeligt udviklet projektet

- For NRE er Grunwalds Have et helt særligt byggeri, da vi har været med til at udvikle projektet helt fra starten. Det har derfor også været meget tilfredsstillende at se, hvordan byggeriet er vokset, siger Jonas Olesen, salgs-og udviklingsdirektør i NRE Group.

Prøvesalg til teater

Som en del aftalen for Grunwalds Have opfører AP Ejendomme ligeledes en prøvesal til Østre Gasværk Teater, der siden 1979 har holdt til i Martin Nyrops ikoniske gasbeholder på Østre Gasværk-grunden. 

Hos Ejendomsfonden Østre Gasværk, som i sin tid modtog Martin Nyrops gasbeholder og de 15.000 kvm omliggende areal som gave fra Københavns Kommune, har mn fulgt projektet. 

- Det lever op til de tanker og visioner, vi er blevet præsenteret for. Samtidig er det enormt glædeligt, at Østre Gasværk Teater får en ny og moderne prøvesal, som vi er sikre på, at teatret får stor gavn af, siger Søren Jenstrup, bestyrelsesformand i Ejendomsfonden Østre Gasværk.

- Nu glæder vi os til at følge resten af opførelsen af både boliger og prøvesal, tilføjer han.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11