23948sdkhjf

Det første af sin art i Nordjylland: Totalentreprenør er fundet til særligt botilbud

Magnus Thomsens Eftf. A/S skal stå for at opføre et botilbud for svært selvskadende børn og unge i Aalborg

Blandt fem tilbud har Regionsrådet i Region Nordjylland nu valgt en entreprenør til byggeriet af et nyt specialiseret døgntilbud i Aalborg, som er den første af sin art i Nordjylland. 

Botilbuddet bliver på cirka 1.100 kvm og skal huse 10 pladser til børn og unge med svær selvskadende adfærd. Det bliver Magnus Thomsens Eftf. A/S, der som totalentreprenør skal stå for byggeriet, som opføres på regionens matrikel på Brandevej i Aalborg Øst. 

Det skriver Region Nordjylland i en pressemeddelelse. 

Det fremgår ikke, hvad kontraktsummen med totalentreprenøren lyder på. Af Projektagenten, Licitationen og Building Supplys søstermedie til overvågning af udbud, har Arkitektfirmaet Hovaldt tidligere i processen udarbejdet et anlægsoverslag på 35 mio. kr.

Hos regionen er man godt tilfredse med at have entreprenøren på plads:

- Nu er vi næsten bogstaveligt talt kommet et spadestik tættere på at kunne yde en tiltrængt indsats for børn og unge med svær selvskade. Disse meget sårbare unge mennesker har brug for en specialiseret behandling i deres nærmiljø. 

- Når det nye tilbud står klart, så kan den unge opholde sig på et botilbud, hvor der er medarbejdere med specialkompetencer, mens man samtidig har Psykiatriens kompetencer helt tæt på, når Psykiatrien snart flytter til Hospitalsbyen i Aalborg Øst, siger Vibeke Gamst (K), formand for Psykiatri- og Socialudvalget i Region Nordjylland.

Selve byggeriet forventes at gå i gang til efteråret og stå klar til indflytning i slutningen af 2025. Det er Specialsektoren i Region Nordjylland, der kommer til at drive det nye botilbud, som netop Region Nordjylland er bygherre på.

Botilbuddet er målrettet børn og unge i alderen 14-23 år. Det kommer til at have 10 værelser med badeværelse, mens der er fælles køkken og opholdsrum. Derudover er der mindre opholdsenheder, undervisnings- og mødelokaler og administrations- og personalefaciliteter.

Magnus Thomsens Eftf. A/S har afgivet tilbud i samarbejde med Krogh Arkitektur A/S og Viborg Ingeniørerne A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109