23948sdkhjf

Efter rekordstor aftale: Jysk installatørfirma udvider med ny afdeling

Tidligere på året vandt det nordjyske installatørfirma Nordelektro udbuddet på en stor offentlig SKI-aftale, og som følge af det åbner man en ny afdeling i Fredericia

Der er kronede dage hos installatørfirmaet Nordelektro.

Tilbage i februar kunne virksomheden meddele, at man havde vundet stort offentligt udbud om at levere elevatorservice gennem Statens og Kommunernes Indkøbsservice – også kendt som en SKI – til 14 kommuner i Jylland og på Fyn.

Dengang estimerede Nordelektro, at aftalen ville øge virksomhedens omsætning med op til 50 procent, når den er fuldt implementeret, mens den adm. direktør i Nordelektro, Jesper Christiansen, at SKI-aftalen en værdi af et 'større tocifret millionbeløb'.

Siden er antallet af elevatorer i aftalen steget fra 1.000 til 1.200 styk. Et antal, der kan komme til at stige yderligere i løbet af det kommende år.

Det har virksomheden taget den positive konsekvens af ved at åbne en ny afdeling i Fredericia med ti medarbejdere tilknyttet.

- Flere boligforeninger har også valgt at tilslutte sig gennem SKI. Nu skal vi i gang med at sikre en solid leverance til vores nye kunder, og så skal vi naturligvis sikre, at aftalen kommercielt leverer det afkast, vi har budgetteret med, siger adm. direktør i Nordelektro, Jesper Christiansen i en pressemeddelelse.

Udover den øgede aktivitet gennem SKI-aftalen udvider Nordelektro også kundebasen med nye kunder.

Installatørfirmaet har blandt andet indledt et samarbejde med Novo Nordisk om levering af to godselevatorer til en fabriksudvidelse i Kalundborg, ligesom man har indgået en aftale om at stå for el-service hos Nordea Pension Ejendomme i Aarhus.

På trods af den generelle mangel på specialiserede teknikere i branchen, har ma haft held med at hyre nye folk til afdelingen i Fredericia.

- Det er ikke en selvfølge, at man kan tiltrække erfaren arbejdskraft, idet vi ser en udbredt mangel på specialiseret arbejdskraft i teknikbranchen. At vi har fået erfarne kompetencer ind fra starten, skyldes i høj grad, at vi har været i stand til at formidle den strategi, Nordelektro har om at blive en landsdækkende aktør inden for teknisk facility management, siger Jesper Christiansen.

Den adm. direktør fortæller desuden, at han anser det for sandsynligt, at Nordelektro skal rekruttere flere elevatorteknikere de kommende måneder, mens man ønsker at etablere sig yderligere etableret i trekantområdet.

Nordelektro

  • Beskæftiger cirka 60 medarbejdere.
  • Har afdelinger i Aalborg, Frederikshavn og Fredericia, men yder teknisk service løser tekniske opgaver i hele Danmark.
  • Virksomheden er specialist i teknisk facility management, hvilket vil sige, at virksomheder outsourcer driften af deres tekniske anlæg til Nordelektro.
  • Nordelektro efterser flere end 11.000 tekniske anlæg.
  • Har kunder i blandt forskellige brancher som industrien, produktion, kontorerhverv, detailhandel og uddannelse.

Kilde: Nordelektro

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094