23948sdkhjf

Partner stopper hos C.F. Møller efter 27 år

Lone Wiggers har efter 27 års partnerskab valgt at stoppe som partner og arkitekt hos arkitektvirksomheden C.F. Møller

Efter 33 års tjeneste har arkitekt og nu forhenværende partner Lone Wiggers valgt at forlade i C.F. Møller.

Afskeden sker efter eget ønske og med et behov for at prøve noget andet.

- Det er med en følelse af både sorg og nysgerrighed, jeg siger farvel. Først og fremmest skal jeg lige trække vejret, men jeg har allerede nogle tanker om at bruge mere tid på mine interesser, lyder det fra Lone Wiggers i en pressemeddelelse.

Efter at være blevet uddannet arkitekt fra Arkitektskolen Aarhus i 1989, blev Lone Wiggers ansat hos C.F. Møller i 1991, hvor hun sidenhen blev partner i 1997.

Nu er det dog tid til at gå andre veje, og selvom hun er blevet 61 år, er pension ikke i overvejelserne.

- Jeg er stadig en arkitekt med masser af branchekendskab, og herunder en stærk interesse for, kendskab til og erfaring med træbyggeri, som jeg glæder mig til at anvende i nye sammenhænge, siger Lone Wiggers.

Store projekter på cv'et

Gennem karrieren har den garvede arkitekt været en del af en række store projekter. Blandt dem fremhæver hun selv Statens Museum for Kunst, som hun var med til at vinde, udvikle og designe.

Derudover har hun også været omkring projekter som Vendsyssel Kunstmuseum, Sølvgades Skole, boligblokken i Nordhavn, Nordlyset, Scheldezicht-boligtårnet i Antwerpen, Islands Brygge Skole, Carlsbergs hovedkvarter i Valby og senest det store trækontor WoodHub i Odense.

I år kan C.F. Møller, der blev grundlagt i 1924, fejre 100-års jubilæum. Tegnestuen beskæftiger i dag omkring 300 medarbejdere og har kontorer i Aarhus, København, Aalborg, Stockholm, Malmø, Oslo og Berlin.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109