23948sdkhjf

Fynsk tilfredshed i Aarhus: - Altid noget særligt, når håndværkernes arbejde bliver fejret

75 rækkehuse har erstattet slidt og forladt betonkollegium

Engang var området kendt for at være hjemsted for Hejredalskollegiet, men nu er de slidte og til sidst forladte betonbygninger for længst væk og erstatte af en byggeplads.

Nu har Hejredals-kvarteret i det vestlige Aarhus så dannet rammen for totalentreprenøren 5E Byg og bygherren AP Ejendommes rejsegilde for 75 rækkehuse, navngivet Trekanten.

Hos 5E Byg er de også meget tilfredse med, at håndværkernes arbejde med byggeriet nu er blevet markeret med et rejsegilde.

- For os er det altid noget særligt, når håndværkernes arbejde bliver fejret, og det er det også denne gang. AP Ejendomme har mange gode planer for boligerne og området, som vi er meget glade for, at vi kan være med til at gøre til virkelighed, siger Torben Nielsen, teknisk direktør i 5E Byg, i en pressemeddelelse.

De 75 rækkehuse er tegnet af Arkitema. De bliver i to forskellige størrelser, cirka 95 og 115 kvm, fordelt på henholdsvis to og tre etager med fire og fem værelser. 

Boligerne, der forventes opført i februar 2025, får deres egen lille terrasse og balkon. Herudover bliver der anlagt 75 parkeringspladser.

Også fra adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, er der ros til håndværkernes arbejde.

- Vi er enormt tilfredse med arbejdet fra 5E Byg og deres håndværkere, som på allerbedste vis formår at realisere vores mange ideer for Trekanten, siger Peter Olsson.

Samtidig peger han på rollen, som helhedsplanen for Gellerup, projektet spiller ind i:

-  Vi har store forhåbninger til Trekanten, som, vi tror på, vil blive et attraktivt element i kvarteret, og vi er sikre, at det bidrager positivt til Aarhus Kommunes helhedsplan for området, siger direktøren, der samtidig løfter sløret for, at flere af rækkehusene vil blive solgt som ejerboliger.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109