23948sdkhjf

Københavns tidligere stadsarkitekt bliver partner i arkitektfirma

Camilla van Deurs bliver partner i arkitektfirma og bliver samtidig leder for tegnestuens nye fagområde, strategisk byudvikling

Camilla van Deurs har fået fremtiden på plads.

Københavns tidligere stadsarkitekt indtræder som partner hos Nordic Office of Architecture, hvor hun skal lede og udvikle tegnestuens bystrategiske forretningsområde.

- Jeg glæder mig til at blive en del af Nordics dygtige tegnestue, der tænker visionært om fremtidens sunde velfærdsbyer. Nordic Office of Architecture er hamrende gode til de offentlige processer og til at indtænke bæredygtighed fra starten, og dermed supplerer mine kompetencer og tegnestuens profil hinanden rigtig godt, siger hun i en pressemeddelelse.

Nordic Office of Architecture er specialiseret inden for en bred vifte af fagligheder.

Det gælder alt fra offentlige opgaver inden for sundhed, pleje, leg og læring til alment og privat boligbyggeri, landskab og bygherrerådgivning. Som led i ansættelsen satser arkitektfirmaet nu også på bystrategisk rådgivning.

Nordic Office of Architecture er hamrende gode til de offentlige processer og til at indtænke bæredygtighed fra starten, og dermed supplerer mine kompetencer og tegnestuens profil hinanden rigtig godt Camilla van Deurs, partner hos Nordic Office of Architecture

Sofie Pescardt, kreativ direktør hos Nordic Office of Architecture, understreger, at virksomheden allerede i dag står stærkt med et bredt spænd af fagområder.

- Med Camilla med om bord udvider vi forretningen med bystrategisk rådgivning, der vil styrke synergien i vores tværfaglige samarbejde og udvikle forretningen – også hos vores nordiske kolleger, der også får gavn af den bystrategiske rådgivning, udtaler hun med henvisning til Camilla van Deurs internationale erfaringer.

Nordic Office of Architecture

  • Norconsult i Danmark samlede sidste år Rubow Arkitekter, Nordic Office of Architecture og Norconsult Arkitektur i én arkitektvirksomhed – under navnet Nordic Office of Architecture, som i dag har tegnestuer i Danmark, Norge og Island.
  • Nordic arbejder integreret på tværs af selskabets arkitekt- og ingeniørfaglige kompetencer for at sikre de allerbedste løsninger, som ikke kun kommer kunderne til gode, men også skaber et robust og bæredygtigt afsæt for god velfærdsarkitektur, der gør en positiv forskel for mennesker og samfund og vores planet. En vision som står helt centralt for alle tegnestuens projekter.

Kilde: Nordic Office of Architecture

Camilla van Deurs nåede fem år som Københavns stadsarkitekt, inden hun kort før årsskiftet stoppede. Det gjorde hun med egne ord, fordi hun følte, at tiden var inde til at overdrage Københavns arkitekturpolitik til nye hænder. Derfor valgte hun ikke at forlænge sin åremålsansættelse.

Posten som stadsarkitekt overtog hun i begyndelsen af februar 2019 fra Tina Saaby Madsen, efter han hun i en årrække havde været ansat hos Gehl Architects.

I rollen som stadsarkitekt nåede hun at holde mere end 550 oplæg, rundvisninger og interviews for at formidle byens ambitioner og udvikling.

Selv har hun tidligere fremhævet bæredygtighed som et af af sine vigtigste arbejdsområder og Middelalderbyens Trafik- og Byrumsplan som et af de projekter, hun er "særlig stolt af" at have sat sit aftryk på.

- Efter fem gode år i Københavns Kommune glæder jeg mig derfor utrolig meget til at komme tilbage til praksis og til at være med til at udvikle projekterne, lyder det fra Camilla van Deurs.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125