23948sdkhjf

Rækkehuse, blokke og erhverv: Startskud til 275 boliger

Ejendomsudvikleren Svanen Gruppen, boligselskabet AKB Taastrup og Høje-Taastrup Kommune har både markeret byggestart og et nyt kapital i Taastrup

Der er 275 boliger på vej i det nye Selsmose-kvarter i Taastrup, og folkene bag har netop markeret første spadestik.

Boligområdet får både rækkehuse, lejligheder, erhvervslejemål og et fælleshus. Hermed vil man favne alle, både studerende, unge, ældre, singler og familier. Samtidig er det ifølge Høje-Taastrup Kommune et mål at styrke sammenhængen mellem Taastrup bymidte, Selsmosen og Taastrupgaard.

Det er Svanen Gruppen, som bygger det nye kvarter, og boligselskabet AKB Taastrup har bidraget som medspiller.

Selsmosekvarteret, Høje-Taastrup

Bygherre: Svanen Gruppen

Bygherrerådgiver: Sandkjær A/S

Totalentreprenør: EMR Murer & Entreprenør

Arkitekt: Ginneruparkitekter

Ingeniør: Akademiingeniør Svend Poulsen A/S

Landskab: Kjølhede Arkitekter

- Dette er ikke bare et symbol på begyndelsen af en ny byggeproces, men også starten på et nyt kapitel for området omkring Taastrupgaard og Selsmosen. Det nye boligområde repræsenterer mere end blot mursten og mørtel. Det er en vision om et hjem, et fællesskab og et sted, hvor livet kan udfolde sig, sagde Michael Brixhuus, direktør for Svanen Gruppen, ifølge SN.dk ved spadestiksceremonien.

Projektet i Selsmosen omfatter ifølge Projektagenten 79 rækkehuse, der opføres i to plan, samt 196 lejligheder i etageblokke i op til fire etager. Hertil seks erhvervslejemål og et fælleshus. Det er dog 25 boliger færre, end Svanen Gruppens planerne i sommeren 2023.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11