23948sdkhjf

Ungt talent med sans for bæredygtighed kan vinde branchepris

Nomineringerne til Building Awards 2024 er allerede begyndt at tikke ind. Juryen leder efter en ung og bæredygtigt tænkende person til Talentprisen 

Én, der skiller sig ud. Som flytter branchen og bidrager med nye perspektiver.

Sidder du med et navn på tungen? Så er det tid til at nominere.

Et talent under 35 år hyldes og anerkendes den 21. november 2024, når Licitationen åbner dørene op til branchens største prisfest, Building Awards.

En ung professionel

Talentprisen anerkender en ung professionel under 35 år i bygge- og anlægsbranchen, som har udmærket sig gennem ekstraordinær faglighed, innovation og inspiration til branchen.

Nogle af de nøglepunkter, juryen vil fokusere på, er, at modtageren bidrager med innovative løsninger og inspirerer både jævnaldrende og ældre kolleger. Modtageren skal derudover inspirere til nye perspektiver i branchen.

Om Talentprisen 

Building Awards er bygge- og anlægsbranchens samlingspunkt. Her mødes branchens største og mest innovative aktører, når Licitationen hylder de virksomheder, personer og projekter, der har revolutioneret dansk byggeri.

Talentprisen hylder et ungt talent under 35 år i bygge- og anlægsbranchen. Prisen går til én, der har udmærket sig med sin faglighed og har givet inspiration til branchen.

Talentprisen er sponsoreret af DLA Piper

Link til nominering

Forsker vinder

Ved seneste Building Awards var det Ph.d.-stipendiat og forsker Camilla Marlene Ernst Andersen fra Aalborg Universitet, der løb med Talentprisen 2023.

Camilla Marlene Ernst Andersen blev især rost af juryen for sin meget anvendelige forskning i træ som byggemateriale. Forskningen foregik ved Build – Institut for Byggeri, By og Miljø på Aalborg Universitet.

Hendes studier og dataindsamlinger bruges allerede i Bygningsreglementet og i byggebranchen, eksempelvis når cirkulære løsningers miljømæssige potentiale skal vurderes.

Bæredygtigt fokus 

Et fokus på netop bæredygtighed er næsten uundgåeligt, mener jurymedlem og adm. direktør i JJW Arkitekter, Mette Seiding:

- Det er meget svært for mig at forestille mig, at der ikke er en eller anden form for bæredygtig vinkel blandt de, der måtte komme i spil, siger hun.

Hun uddyber:

- Der er ingen tvivl om, at vi er på vej i en mere bæredygtig retning, så vi passer bedre på vores verden og vores jord. Derfor er bæredygtighed en essentiel del af det at være et talent i vores branche.

En leder in spe 

Mette Seiding fortæller, at juryen leder efter personer, der forsøger og formår at flytte sig selv og branchen i en ny og spændende retning.

At flytte branchen kræver et blik for ledelse:

- I de senere år har vi set nogle meget fagligt stærke personer, og vi leder også efter et talent, der har et ledelsesmæssigt drive og potentiale, siger Mette Seiding.

Topchef-spækket jury

Når prisen senere på året tildeles et ungt talent, er det en topchef-spækket jury, der har gennemgået nomineringerne og fundet årets talent. 

Juryen består i år af Henrik Fugmann, adm. direktør i Fugmann, Claus von Elling, formand for Byggegruppen i 3F, Eva Rindom, adm. direktør i Systra, Line Røtting Dornan, adm. direktør i Fonden for Billige Boliger, Louise Pihl, direktør i Byggeriets Uddannelser, Mette Seiding, adm. direktør i JJW Arkitekter og Niels Techen, formand for SMVdanmark. 

Prisfest i rå rammer 

Building Awards 2024 løber af stablen torsdag 21. november i de gamle industrihaller The Plant på Amager. 

Her vil branchens top mødes og hylde blandt andre et talent under 35 år. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094