23948sdkhjf

Ejendomskoncern henter nye kræfter til direktionen

35-årige Sune Ingemann er ny COO i Tetriis. Han kommer til ejendomskoncernen fra Nrep

Efter fem år hos Nrep skifter Sune Ingemann til ejendomskoncernen Tetriis. 

Her er han ny COO og bliver ifølge en pressemeddelelse "en central figur i selskabets strategi om at skabe en organisation, som både er rustet til det aktuelt svære marked, men som også på længere sigt er gearet til accelereret vækst, når aktiviteten på transaktionsmarkedet igen stiger".

Sune Ingemann kommer fra en stilling som Head of Living hos Nrep, der ejer halvdelen af Tetriis. Den nye arbejdsgiver er således ikke ukendt.

- Jeg ser frem til at blive en del af Tetriis og bidrage til at realisere virksomhedens vækstambitioner inden for de tre forretningsområder, herunder entreprenør, ejendomsudvikling og asset management. Efter fem år hos Nrep følte jeg, at det var tid til et nyt kapitel, hvor jeg kunne anvende mine kompetencer i et nyt og mindre set-up. Jeg ser frem til at sætte min erfaring i spil og bidrage til at skabe mærkbare resultater, siger Sune Ingemann.

Direktionen i Tetriis består med ansættelsen af den nye COO fremover af William Kanta, Rasmus Friis og netop Sune Ingemann.

- Med Sune om bord har vi nu sat det ledelsesteam, der skal drive den langsigtede udvikling af de tre forretningsben i Tetriis. Vi mærker bestemt, at det aktuelt er et udfordrende marked, men vi holder fast i at investere i de medarbejdere og strategiske tiltag, der skal sikre, at vi også er at finde blandt branchens pionerer på den anden side af denne nedgangstid, siger adm. direktør William Kanta.

Også hos Nrep ser man et godt match i ansættelsen.

- Jeg er glad for, at det har været muligt for os at tilbyde Tetriis en stærk profil fra interne rækker. Sune kender selskabet både indefra og udefra og kan starte flyvende, siger Rune Kock, der er adm. direktør i Nrep og bestyrelsesformand i Tetriis.

Sune Ingemann har første arbejdsdag hos Tetriis 1. maj.

Om Tetriis-koncernen

Koncernen består af ejendomsudvikleren Tetriis, entreprenørvirksomheden Rasmus Friis samt asset management-virksomheden Vært. 

Hovedsædet er i København, og koncernen har 97 ansatte. 

Det store fokus er boliger bygget i træ og byggeri med fokus på bæredygtighed. 

I 2019 købte ejendomsudvikleren Nrep sig ind i Tetriis og ejer i dag halvdelen af selskabet, mens partnergruppen ejer den anden halvdel.

Kilde: Tetriis

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11