23948sdkhjf

Anlægsentreprenør får ny topchef

Stifter træder et skridt til siden og overlader stillingen som adm. direktør i ROP A/S til kendt ansigt

De har haft et årelagt samarbejde, og de senere år har Niels Wulff siddet i bestyrelsen hos Herlufmagle-entreprenøren ROP A/S.

Men nu træder han ind som adm. direktør. 

René Ø. Petersen startede virksomheden og har drevet den siden 2001. Han har nu besluttet at træde et skridt til siden og overlader således posten, mens han selv fortsætter som produktionsdirektør. 

- Jeg fandt ud af, at jeg var kommet for langt væk fra den daglige drift på byggepladserne, hvilket er det, jeg virkelig brænder for. Igennem Niels’ og mit samarbejde, har jeg erfaret, at Niels besidder de kvalifikationer, som er nødvendige for at drive ROP A/S, og han har de samme visioner og ambitioner for virksomheden, som jeg selv har, siger René Ø. Petersen i en pressemeddelelse. 

Niels Wulff har en mangeårig erfaring som advokat med speciale inden for byggeriets forhold. I forbindelse med den nye rolle, udtræder han af bestyrelsen i virksomheden, der i øvrigt "fortsætter uændret".

Ifølge Det Centrale Virksomhedsregister, CVR, består bestyrelsen af formand Klaus Hadsbjerg, Carsten Lund og René Ø. Petersen. 

ROP A/S beskæftiger sig blandt andet med anlægsarbejde, betonarbejde og landmåling. Virksomheden har 65 medarbejdere og forventer en omsætning i 2024 i størrelsen 150 mio. kr.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125