23948sdkhjf

Efter rekonstruktion: Branchefolk stifter nyt selskab

Oskar Jensen Development ser dagens lys 

Henrik Wessmann Jensen og Jesper Brinkmann stifter nu Oskar Jensen Development.

Lanceringen kommer efter rekonstruktionen i Oskar Group, og det nye selskab fortsætter ifølge en pressemeddelelse den historie, som Henrik Wessmann Jensens far, Oskar Jensen, begyndte i 1955. 

- Lanceringen af Oskar Jensen Development markerer et nyt og spændende kapitel. Jeg glæder mig over at videreføre arven fra min far, og sammen med vores dedikerede team ser jeg frem til også i fremtiden at sætte et markant præg på ejendomsudviklingen indenfor kommercielle ejendomme i Storkøbenhavn, siger Henrik Wessmann Jensen, der ejer Oskar Jensen Development, mens Jesper Brinkmann er adm. direktør. 

Ifølge Henrik Wessmann Jensen vil virksomheden de fokusere på at være rådgiver for ejendomsejere. 

- Vi har store ambitioner og stræber - som vi altid har gjort - efter at være en markedsførende ejendomsudvikler, som er på forkant med tiden og tilbyder innovative løsninger, siger han. 

Oskar Jensen Developments medarbejdere kommer fra Oskar Group. 

- Med stiftelsen af Oskar Jensen Development ønsker vi at se fremad. Vi står på skuldrene af en imponerende historik, som Oskar Jensen begyndte for snart 70 år siden - det forpligter, og det er en opgave, som vi er meget ydmyge overfor, siger Jesper Brinkmann og oplyser, at de er "meget optimistiske for fremtiden". 

- Vi er allerede i tæt dialog med en række potentielle samarbejdspartnere, og vi forventer , at vi snart vil kunne offentliggøre konkrete projekter, som Oskar Jensen Development skal udføre. Vi har allerede taget arbejdshandskerne på, og vi ser frem til for alvor at komme i gang med at gøre det, som vi er allerbedst til, fortsætter han med henvisning til at udvikle ejendomme. 

Kort om Oskar Jensen Development

  • Selskabet ejes af Henrik Wessmann Jensen, mens adm. direktør er Jesper Brinkmann. 
  • Oskar Jensen Development kommer til at "operere som en specialiseret ejendomsudvikler, der udvikler ejendomme for kunder uden selv at eje de pågældende ejendomme".
  • Selskabet overtager samarbejdsaftalen med Greater Copenhagen Development, som ellers hidtil har været varetaget af Oskar Group.

Kilde: Pressemeddelelse fra Oskar Jensen Development

Et historisk tilbageblik

Som Licitationen og Building Supply tidligere har omtalt, gik Oskar Group A/S i rekonstruktion 6. september sidste år som følge af af problemer i datterselskabet Oskar Byg.

Men i december blev en rekonstruktionsplan vedtaget i skifteretten ved Sø- og Handelsretten i København, mens flere datterselskaber til gengæld har måttet lade livet. 

Dengang lød det, at Oskar Group som en konsekvens af rekonstruktionen frasolgte en række ejendomme til det nystiftede selskab Greater Copenhagen Development. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109