23948sdkhjf

Arkitektfirma hyrer tidligere arkitektdirektør

BK Nord har hentet Lars Balle ind som ny bygherrerådgiver. Han kommer fra en stilling som direktør i et mindre arkitektfirma

Der er hentet nye kræfter ind til arkitektfirmaet BK Nord i Aalborg. Det i skikkelse af Lars Balle som ny bygherrerådgiver. 

Han er startet 1. april og kommer fra en stilling som direktør hos det mindre arkitektfirma, Arkitekthuset Vodskov A/S. 

- Vi er pavestolte af at have fået Lars med ombord. Lars skal være med til at understøtte den vækstrejse, som BK Nord er på, og vores forretning bliver bare endnu bedre ved at få hans kompetencer og mange års erfaringer med på vores hold. Jeg har arbejdet sammen med ham i flere år, og han er bare knivskarp, siger adm. direktør hos BK Nord, René Martin Larsen, i en pressemeddelelse. 

Han fortæller, at de oplever øget efterspørgsel på virksomhedens tværfaglige rådgivning. BK Nord er ifølge virksomhedens hjemmeside sammensat af både arkitekter og ingeniører. Virksomheden har samlet 25 ansatte.

Lars Balle er uddannet bygningskonstruktør og byggeøkonom samt har taget uddannelsen som byggesagkyndig. 

Som bygherrerådgiver hos BK Nord skal han være "kundens uvildige rådgiver i forbindelse med større byggesager".

- Jeg har glædet mig vildt meget til at komme i gang og jeg er klar til at gribe de mange spændende fremtidige opgaver. Jeg glæder mig også til at blive en del af større projekter og til at få flere faggrupper at trække på i hverdagen, siger hovedpersonen selv om jobskiftet.

- BK Nord sidder på mange spændende totalrådgivningsopgaver. Den markedsposition skal vi holde og udvikle, så vi kan forfølge strategien om at være en af de markedsførende i Nordjylland inden for bygherrerådgivning, fortsætter Lars Balle.

Fremover vil Arkitekthuset Vodskov A/S og BK Nord A/S også blive samarbejdspartnere i flere projekter, lyder det videre. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.124