23948sdkhjf

Kan ende over en halv milliard: KAB søger rådgivere til lange aftaler

Udbuddet er opdelt i en række delaftaler, som kan løbe op i mellem 90 og 225 millioner kroner 

Rådgivere og arkitekter med interesse for det almen område og tunge kontrakter får en stor mulighed. Det almene boligselskab KAB er på banen med en række langvarige rammeaftaler til et trecifret millionbeløb.

Der er tale om rammeaftaler om teknisk rådgivning, og udbuddet er opdelt i fire delaftaler.

Samlet er aftalernes værdi anslået til 390 mio. kr., viser data fra Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af udbud og projekter. Rammeaftalen kan dog løbe op i så meget som 585 mio. kr. over de fire år, kontrakterne løber.

KAB vil indgå aftalerne på vegne af de boligorganisationer og - afdelinger, der er administrationsaftaler med. KAB administrerer ifølge egne tal cirka 70.000 almene boliger i hovedstadsområdet.

Tre rådgivere på hver

Delaftale 1 omhandler totalrådgivning i forbindelse med nybyggeri. Her er den anslåede værdi 100 mio. kr., og rammeaftalens maksimumværdi er 150 mio. kr.

Vinderne af delaftale 2 skal arbejde med totalrådgivning i forbindelse med mindre renoveringer. Det ventes at løbe op i 80 mio. kr. og kan maksimalt nå 120 mio. kr.

Delaftale 3 er rammeaftale om totalrådgivning i forbindelse med større renoveringer. Økonomisk lyder vurderingen på 150 mio. kr., men kan maksimalt nå 225 mio. kr.

Endelig er der delaftale 4, rammeaftale om bygherrerådgivning med en anslået værdi på 60 mio. kr. og maksimalt 90 mio. kr.

Fælles for de fire delaftaler er, at de tildeles til tre rådgivere som parallelle rammeaftaler. Ligeledes er fristen for at lægge billet ind på deltagelse på alle aftalerne den 23. april 2024.

Højst to aftaler til en

Delaftalerne er nærmere beskrevet nedenfor under de enkelte delaftalers beskrivelser.

En tilbudsgiver kan ansøge om deltagelse på en, flere eller alle delaftalerne, og tilbudsgiverne kan også blive prækvalificeret på en, flere eller alle delaftalerne.

Der er dog den begrænsning, at en tilbudsgiver maksimalt kan vinde en plads på to af delaftalerne. Vinder tilbudsgiveren en plads på mere end to af delaftalerne, bliver der tildelt en plads på de to økonomisk største delaftaler.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111