23948sdkhjf

Vejen til 100 procent vækst går gennem Jylland

Et nyt kontor og en række ansættelser skal sikre byggepladsentreprenør markant fremgang

Ambitionerne er store hos Samson Gruppen. Over de kommende to år skal forretningen vokse 100 pct., og vejen til vækstmålet går gennem Jylland.

- Vi oplever stigende interesse fra byggeprojekter i Jylland, som vi har måtte sige nej til – indtil nu, siger Samson Gruppens adm. direktør, Max Olsen, i en pressemeddelelse.

Han knytter blandt anet forventningerne til det forhold, at virksomheden tilbyder både byggepladsdrift, mandskabsudlejning, totalløsninger for skure og pavilloner samt rengøring.

- Vi bliver bragt i spil til en hel del opgaver, fordi vi tilbyder hele paletten af ydelser til drift af byggepladser. Der er konkurrenter, som leverer på enkelte dele, men ikke den samlede pakke, siger Max Olsen.

Hvad selskabets omsætning ligger på pt., oplyser byggepladsentreprenøren ikke. Årsrapporten afslører det heller ikke, men bruttofortjenesten var i 2021/22 28,7 mio. kr., og resultatet før skat var 4,3 mio. kr.

Opskriften: Skure og nyansættelser

Til at indfri de ambitiøse vækstmål har Samson Gruppen fokuseret på særligt to områder af forretningen.

En af dem, der kommer til at spille en nøglerolle i det nye forretningsområde, er Henrik Hansen, der netop er ansat som chef for Region Vest. Han har mere end 20 års erfaring med pavilloner og skurvogne og skal nu være med til at tegne virksomhedens indsats i Jylland, med base i det nye kontor i Randers.

Vi bliver bragt i spil til en hel del opgaver, fordi vi tilbyder hele paletten af ydelser til drift af byggepladser. Der er konkurrenter, som leverer på enkelte dele, men ikke den samlede pakke Max Olsen, adm. direktør i Samson Gruppen

I alt regner Samson Gruppen med, at der skal tilføres 20 nye fuldtidsressourcer over de kommende 18 måneder.

- Jylland er et spændende marked for os og skal på kort sigt udgøre 30 pct. af forretningen. Derfor kigger vi også efter profiler med branchekendskab og et godt netværk til at åbne dørene til endnu flere jyske byggepladser, siger Max Olsen.

Firmaet har også tilført et nyt forretningsområde med totalløsninger inden for skure og pavilloner. Leverancen dækker fra opsætning over drift, reparation og rengøring til nedtagning.

Markedet er nemlig i hastig væks, lyder det fra Max Olsen:

- Lige nu er efterspørgslen større, end hvad markedet kan levere. Mange specialiserede virksomheder kan ikke levere tilstrækkelig store volumener, og her har vi en fordel, fordi vi håndterer hele processen – lige fra opsætning til nedtagning.

Samson Gruppen har hovedsæde i Nykøbing Falster, men løser opgaver over hele landet samt i det sydlige Sverige.

Artiklen er en del af temaet MXtra - Maskin- og materiel.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125