23948sdkhjf

Byggekoncern køber op: Vil bygge 30.000 kvm

I forvejen skal Jensen & Nielsen Gruppen opføre 22.000 kvm på naboejendommen i det nye byområde Hersted Industripark

Jensen & Nielsen Gruppen skal opføre endnu en ny ejendom i nyt byområde mellem Glostrup og Albertslund, Hersted Industripark.

Bygge- og udviklingskoncernen har nu købt ejendommen Smedeland 28 i Glostrup med tilhørende byggerettigheder til opførelse af boliger samt erhverv af K/S Property Partners. 

Det oplyser mægleren Colliers, som har formidlet salget, i en pressemeddelelse.

Planen er nu at rive den eksisterende bebyggelse på grunden ned og i stedet opføre cirka 30.000 kvm blandet bolig og erhverv, herunder 380 etageboliger og et supermarked.

Jensen & Nielsen Gruppen forventer at igangsætte byggeriet i 2. halvår 2024.

Plus 22.000 kvm

Udviklingen af ejendommen er led i en større helhedsplan for Hersted Industripark, der strækker sig tværs over kommunegrænsen mellem Glostrup og Albertslund.

Med købet og byggeprojektet udvider Jensen & Nielsen Gruppen sine aktiviteter i området, hvor de allerede står for at skulle opføre cirka 22.000 kvm på naboejendommen, Smedeland 24.

Ifølge planerne bliver Hersted Industripark en grøn bydel, som skal udvikles over de næste to årtier med 11 nye kvarterer, hvor der med tiden forventes at kunne bo godt 24.000 indbyggere og være tusinder af arbejdspladser.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11