23948sdkhjf

Klimaaktivist er trådt ind i nedrivers bestyrelse

Signe Wenneberg, der beskriver sig selv som klimaaktivist siden 1987, er nu en del af bestyrelsen hos LH Hockerup A/S

Hun tordner med egne ord ofte mod nedrivninger og for bevarelse. Og nu er hun blevet en del af bestyrelsen hos nedriveren LH Hockerup A/S i Roskilde. 

Der er tale om Signe Wenneberg, der allerede har haft første arbejdsdag i rollen. 

"Ejerleder Lasse Hockerup er i gang med en grøn omstilling i virksomheden og ringede – efter at have læst noget provokerende, jeg havde skrevet – og spurgte, om jeg kunne give en hånd med i bestyrelsen og i praksis. Der er intet jeg hellere vil end at arbejde hands-on med en transition til mere cirkulær økonomi", skriver hun blandt andet om sin indtræden på det sociale medie Instagram. 

Her takker hun desuden virksomheden for tilliden. 

"Jeg glæder mig til at være med til at skabe reelle grønne forandringer og skabe rum for seriøs genanvendelse og upcycling af byggematerialer".

"... at en nedrivningsvirksomhed inviterer en klimaaktivist som mig med i deres bestyrelse fylder mig med håb for fremtiden og den grønne omstilling. Er det ikke cool?", skriver hun videre. 

Familieejede LH Hockerup beskæftigede i sit seneste offentliggjorte regnskabsår i gennemsnit 30 ansatte. Med i bestyrelsen er desuden Jens Lundgaard (formand) og Lasse Hockerup. 

I samme ombæring med Signe Wennebergs indtræden er Linda Hockerup ifølge Det Centrale Virksomhedsregister, CVR, fratrådt. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141