23948sdkhjf

Totalentreprenør afviser sygehusbekymring: - Vi har tiltro til vores evne

Region Hovedstadens bekymring for, at byggeriet af Nyt Hospital Bispebjerg ikke når de aftalte milepæle, bliver afvist af den italienske totalentreprenør

Fremdriften i byggeriet af Nyt Hospital Bispebjerg har slet ikke den ønskede fart. Derfor har bygherren, Region Hovedstaden, skruet bissen på overfor totalentreprenøren, italienske Rizzani de Eccher, på det stærkt forsinkede og fordyrede sygehusbyggeri.

Fra totalentreprenørens side afviser man overfor TV 2 Kosmopol bekymringerne:

- Vi har tiltro til vores evne til at afslutte projektet som planlagt og har inviteret Region Hovedstaden til drøftelser for at imødekomme eventuelle bekymringer, skriver Rizzani de Eccher til mediet.

Syn- og skønssag

Seneste tiltag fra Region Hovedstadens side var, som beskrevet tidligere på ugen i Licitationen, en syn- og skønssag:

- Vi nærmer os de milepæle, som vi har aftalt med totalentreprenøren, og vi er bekymret for, hvorvidt de kan nå disse. Derfor har vi nu oprettet en syn- og skønssag for at få en ekstern vurdering på fremdriften, sagde regionsrådsformand Lars Gaardhøj (S) til Licitationen.

Efter måneder med minimal aktivitet på den københavnske byggeplads indgik regionen og totalentreprenøren i januar en ny aftale, som skulle få projektet i gang igen.

Artiklen er en del af temaet De syge supersygehuse .

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19