23948sdkhjf

Kontorejendom omdannes til nyt seniorboligkoncept

Investeringen i Hillerød er den første under selskabet Investering & Seniorbolig ud af "forhåbentlig mange", fortæller direktør

Det forholdsvis nystiftede selskab Investering & Seniorbolig har gjort sin første investering. 

Samlet er der købt fire lejligheder i Hillerød i en ejendom, som hidtil har udgjort kontordomicil for BUPL Nordsjælland. Lejlighederne er i gang med at blive omdannet til nye seniorboliger. 

- Investeringen i Hillerød er den første af forhåbentlig mange i det ganske danske land, siger Bjarke Wolmar, direktør og stifter af Investering & Bolig, i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Vi har allerede kig på tre andre steder på Sjælland, Fyn og Jylland, så vi løbende kan tilbyde vores aktionærer og deres nærmeste seniorboliger i hele landet.

Investering & Seniorbolig er et investeringskoncept, hvor netop aktionærer får medbestemmelse over, hvor i landet der skal opføres seniorboliger. Selve selskabet blev stiftet i 2021. 

- Vores grundlæggende tankegang bag konceptet er, at vi vægter aktionærernes ønsker og behov højt. Vi har sat et par kriterier op, som for eksempel er, at det skal være tæt på offentlig transport, kultur, by, butikker og natur, fortæller Line Baun Danielsen, bestyrelsesmedlem i Investering & Seniorbolig.

Ifølge Bjarne Wolmar lider Hillerød - ligesom andre byer - under manglen på seniorboliger og har gjort det i en årrække. 

- Seniorboliger er efterhånden blevet en efterspurgt vare, og derfor er vi også glad for, at aktionærerne snart kan glæde sig over de nye seniorboliger, som forventes at stå færdige på den anden side af sommeren, siger han.

Det er EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland, der har formidlet salget af de godt 800 kvm, som bliver omdannet. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141