23948sdkhjf

Storstilet autismebyggeri ramt af konkurs

Odense Kommune afventer, hvad der kommer til at ske med kommunens storstilede byggeri af bo- og dagtilbud til borgere med autisme efter Dansk Boligbygs konkurs

Fredag var der masser af aktivitet på byggepladsen. Mandag morgen blev den ryddet.

Byggeriet af et storstilet autisme-center i Odense Syd er sat i bero, efter Dansk Boligbyg er gået konkurs. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Konkursen skaber usikkerhed i Odense, hvor bygherren, Odense Kommune, endnu ikke kan sige, hvad konkursen får af konsekvenser for byggeriet.

- Jeg har også først lige fået (fået det at vide, red), og det er alt for tidligt at sige for meget om, hvad det betyder for byggeriet. Vi skal afvente kuratoren, før vi kan bygge videre derude, og det er ikke nemt at sætte nye folk til bare at fortsætte. Vi kigger nok ind i en markant forsinkelse, siger by- og kulturrådmand, Søren Windell (K), til Fyens Stiftstidende.

Rådmanden kan ikke på nuværende tidspunkt sige, om Odense Kommune har penge i klemme i forbindelse med konkursen eller, hvad planen er for de borgere, der var blevet stillet en plads i udsigt til august, hvor byggeriets slutdato var forventet.

Oprindeligt skulle "Landsbyen" have stået færdig i sommeren 2023 og budgettet lød på 70 mio. kr. Det blev sidenhen korrigeret til 96 mio. kr. i efteråret 2022.

Artiklen er en del af temaet Dansk Boligbyg konkurs .

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111