23948sdkhjf

Stor anlægsentreprenør henter ny direktør

Arkil henter ny divisionsdirektør internt. Opgaven bliver et fortsætte væksten i hovedstadsområdet

Anlægsentreprenøren Arkil henter ny divisionsdirektør for Arkil Anlæg Hovedstaden. Valget er faldet på den 53-årige Erik Mathiesen, som ifølge selskabet selv overtager en position på et område i koncernen, der er i god gænge.

- Kort sagt skal jeg jo egentlig bare forsøge at fortsætte den gode udvikling, udtaler Erik Mathiesen i en pressemeddelelse.

Han har været en del af divisionen siden 2009 som både projektchef og afdelingschef i virksomheden,  der har hovedkontor i Vojens.

Hans hovedopgave bliver at sikre væksten i den del af Arkil-forretningen, som dækker store dele af Sjælland, blandt andet Roskilde, Køge og Ringsted, ligesom området også dækker hele København og Nordsjælland.

Den store udfordring for ham ligger i, at Arkil har svært ved at finde medarbejdere. Det er kort sagt en stopklods for vækst.

- Det gælder alt, lige fra timelønnede medarbejdere til formænd og ingeniører. Det er helt klart vores største udfordring lige nu, udtaler Erik Mathiesen.

Han vurderer, at divisionen kunne fastansætte langt flere end de omtrent 50 timelønnede og 10 formænd, som udgør den faste skare.

Erik Mathiesen

Uddannet akademiingeniør fra DTU.

Har blandt andet arbejdet hos NCC og Hoffmann, inden han kom til Arkil som projektchef i 2009. Afdelingschef for Arkil Anlæg Greve siden 2017.

53-år. Bor i Roskilde. Har en kæreste og har tre børn fra et tidligere ægterskab.

Kilde: Arkil

God efterspørgsel

Mens den nyudnævnte direktør har brug for flere medarbejdere og åbner for muligheden for i højere grad at begynde at gøre brug af udenlandsk arbejdskraft som følge af gode erfaringer i koncernens sydjyske afdeling, glæder han sig over et solidt marked.

- Lige nu handler det om at vælge de rigtige projekter at regne på, for der er god efterspørgsel i det nord- og østsjællandske marked fra både offentlige og private bygherrer, udtaler han og tilføjer, at selvom alle former for infrastrukturprojekter og forsyningsopgaver er kernekompetencer i divisionen, vil han også gå efter at løse en langt bredere palet af opgaver.

Arkil vandt for nylig den historiske miljøopgave med oprensningen af forureningen ved Høfde 42.

Arkil-konsortiets tilbud var med 455 mio. kr. cirka 35 pct. billigere end det dyreste fra et konsortium anført af Krüger A/S på 710 mio. kr. Det tredje bud fra Fortum-konsortiet lød på 581 mio. kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079