23948sdkhjf

Vælg de rigtige beslag og skruer til træterrassen

Simpson Strong-Tie stræber efter at være håndværkernes foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til udendørs og indendørs arbejde. Virksomheden tilbyder et bredt udvalg af rustfrie beslag og skruer skræddersyet til arbejdet med træterrasser i barske miljøer. Med deres ZPRO Coatede beslag og skruer præsenterer de også robuste og prisvenlige alternativer til de traditionelle rustfrie løsninger, til der hvor miljøet er knapt så aggressivt.

Simpson Strong-Tie, en af verdens førende leverandører af strukturelle byggeprodukter, har senest øget deres fokus på at udvikle løsninger til udendørs brug. I kystnære områder som den jyske vestkyst, hvor den saltmættede luft fra den dominerende vestenvind kan være udfordrende, anbefales traditionelt rustfrie beslag og skruer til projekter inden for en afstand af 20 km. På andre kyststrækninger er behovet for rustfrie løsninger ofte begrænset til få kilometer fra kysten. Uanset projektets placering har Simpson Strong-Tie den anbefalede løsning til rådighed.

”Vi har hele tiden et øje på markedet, og udvikler konstant produkter, der imødekommer behovet i marken. Derfor tilbyder vi både er rustfrit sortiment til arbejdet tæt ved kysterne, men vi har også rustfrie alternativer til de områder, hvor der ikke stilles lige så store krav til det rustfrie materiale, siger Jacob Møldrup Hansen, Nordisk teknisk chef hos Simpson Strong-Tie A/S.

Velegnet til mange udendørs konstruktioner

Til arbejdet væk fra kysterne anbefaler beslagsleverandøren deres nye skud på stammen, nemlig deres ZPRO-produkter. Med deres unikke korrosionsbeskyttende coating, der yder samme korrossionsbeskyttelse som ekstra varmforzinket stål, er en lige så holdbar løsning som de rustfrie løsninger - og betydeligt billigere.

"Vores ZPRO-produkter er udviklet og velegnet til mange forskellige konstruktioner udendørs i Simpson Strong-Ties Design Series. Udover træterrasserne omfatter det også pergolaer, hegn, afskærmninger, synlige bjælker i et halvtag, bænke, trapper, espaliers og meget mere", fortæller Jacob Møldrup Hansen.

”Vores beslag og skruer er sorte og flotte produkter, som indgår i vores Design Series. ZPRO-produkterne egner sig til mange typer af projekter for private og boligforeninger, der skal i gang med at lave udendørs konstruktioner af forskellig art,” siger Jacob Møldrup Hansen, der opfordrer til at man i forbindelse med terrasseprojekter bruger virksomhedens terrasseguide til at få inspiration til design og et godt overblik over de nødvendige materialer.

Om Simpson Strong-Tie A/S

I mere end 60 år har Simpson Strong-Tie fokuseret på at skabe strukturelle produkter, der hjælper mennesker med at bygge sikre og stærke hjem samt bygninger. Som førende inden for forskning og teknologi til strukturelle systemer er Simpson Strong-Tie en af de største leverandører af strukturelle byggeprodukter i verden. Vi lægger vægt på at producere mest muligt lokalt, for at sikre tilgængeligheden af produkterne samt at mindske miljøbelastningen forbundet med import. I Danmark produceres beslagene på vores produktionsanlæg i Boulstrup, tidligere kendt under navnet BMF Bygningsbeslag A/S.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125