23948sdkhjf

Landinspektør etablerer nyt forretningsområde

Det nye forretningsområde skal sætte tempo på energiprojekter hos landinspektørfirmaet LE34 

Et nyt forretningsområde for miljø, plan og jura har set dagens lys hos landinspektørfirmaet LE34. 

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse. 

Gert M. Henningsen er sat i spidsen for forretningsområdet, som han forklarer med energiprojekter, der bliver mere og mere komplicerede. 

- Samfundet står i en transformationsproces, hvor vi skal gennemføre energiprojekter, der bliver mere og mere komplekse. Ny teknologi kombineres, el-nettet udbygges, og samtidig skal der frigøres plads til mere natur gennem en multifunktionel arealanvendelse. For at sætte skub i denne omstillingsproces til grøn energi har vi netop etableret Miljø, Plan & Jura som nyt tværfagligt forretningsområde, siger han. 

- Når projekternes karakter er ny for mange, kræver det noget ekstraordinært af os alle. Med det nye forretningsområde Miljø, Plan & Jura er LE34 klar med tværfaglig rådgivning, der bryder de typiske barrierer ned og sætter tempoet i den grønne omstilling op, lyder det.

Det nye forretningsområde Miljø, Plan & Jura samler miljørådgivere, planlæggere, landinspektører, landskabsforvaltere og jurister på tværs af LE34. 

En af dem, der skal opbygge den nye tværfaglige synergi, er Jakob Kirkeskov, der er tiltrådt som afdelingsleder for Miljøvurdering og Planlægning i LE34 den 1. februar. 

Han kommer fra en stilling som senior chefkonsulent i Miljø & Sundhed hos Rambøll.

– Ambitionen er at støtte udviklere og bygherrer endnu tidligere i processen og mere helhedsorienteret at tilbyde rådgivning om myndighedsprocesserne. Det gælder den fysiske planlægning og miljøvurderinger samt lodsejerhåndtering, multifunktionel arealudvikling og ekspropriationsrådgivning i én og samme pakke. På den måde sikrer vi, at projekterne bliver modnet, så et godt plangrundlag kan sikre realisering af projekterne, samtidig med at lodsejerne og andre interessenter er med ombord, fortæller Jakob Kirkeskov.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11