23948sdkhjf

Direktør stod på toppen af dansk vartegn: - Man kan slet ikke fornemme, hvor langt ned der er

Anders Colding står i spidsen for en sammenslutning af danske el-installatører. I fritiden nyder han at tage på ture med sin søn, og han husker særligt oplevelsen på toppen af Storebæltsbroen

Det er en god dag på arbejde, når… jeg fornemmer, at tingene lykkes.

Jeg har med Koble påtaget mig et spændende projekt, der bygger på sunde værdier - både for vores samlede færd, men også i forhold til dem, vi er på hold med. Vores budskab om konsolidering i branchen bliver positivt modtaget. 

Jeg har altid brugt mange kræfter i fællesskabets navn. Det har jeg gjort via Tekniq, hvor jeg i en del år var skuemester på de tekniske skoler. Jeg har også været dommer ved DM i Skills og været i bestyrelsen i lokalforeningen. Jeg er også i bestyrelsen på den lokale tekniske skole EUC Sjælland. Jeg har deltaget i disse ting af interesse, men jeg kan også se bagefter, at det har givet et stort netværk og kendskab til branchen. Det åbner mange døre.

Jeg holder meget af fællesskabet, og det er måske af samme grund, at jeg i dagligdagen finder titlen ”direktør” lidt fjern – og i stedet bruger forkortelsen COO. Det er for ikke at skabe for meget distance.

Anders Colding

46-årige Anders Colding har siden 2023 været selvbetitlet "alt-mulig-mand", men officielt COO, hos Koble

Koble er en sammenslutning af otte lokale el-installationsvirksomheder og har som målsætning at nå over 20 firmaer 

Karriere

2001-2023: Selvstændig, El og Teknik (A&O Carstensen, Lodal og Tappernøje El)

1997-1999: Sergent, Flyvevåbnet

Uddannelse

2001: El-installatøruddannelsen

1997: Elektrikerlærling

Privat

Gift med Jeannette og har sønnen Casper på 19 år

Bor i Næstved og opvokset tæt på byen

Jeg elsker at være med til at forme ting, inspirere og lade mig inspirere, og se hvordan ideer og tanker kan udvikle sig. Det må man sige, at jeg har fået mulighed for i min ”nye” hverdag. Det gør heldigvis, at der er en masse gode dage.

Når jeg holder fri, elsker jeg at… tage på ture med min søn på snart tyve år.

Det skal samtidig siges, at en af mine svage sider er at holde fri. Jeg har vanskeligt ved at slippe et projekt, når jeg brænder for det, og det gør jeg med Koble. Det er ikke voldsomt meget tid, der bliver brugt på at holde fri. Men jeg nyder tiden med min familie. Min kone er ikke så rejselysten, men hun bakker op, når min søn og jeg vil på ture sammen.

Jeg kan lide TV2´s musik, men jeg ser særligt op til medlemmernes måde at hvile i sig selv, Anders Colding, COO

Det giver også dejlig far og søn tid sammen, og det kan være alt fra regulære ture til mere eksotiske rejser. Sidste år var vi en tur i Egypten, men det var ikke på typisk turist-manér. Vi havde guide på, som kunne føre os bag facaden i Kairo. Vi tog også på tur til Suezkanalen.

Jeg havde også en dejlig tur med min søn, da han som 17-årig fik kørekort. På det tidspunkt havde jeg en Audi TT V6 Quattro, som både han og jeg var ret glad for. Jeg havde lovet ham, at vi skulle ud og køre til, han ikke gad at køre mere. Vi nåede ikke til, at han ikke gad mere, men vi kom til Bornholm, Sjælland inklusive Lolland-Falster, Fyn og Jylland.

Det var en rigtig god tur, og vi har også lige været på ski sammen. Jeg nyder meget den tid, vi har sammen – særligt når jeg bruger så meget tid på arbejde i hverdagen.

Jeg glemmer aldrig, da jeg … var en tur oppe i en af pylonerne på Storebæltsbroen.

Jeg er draget af de ting, som ikke er så nemt tilgængelige. Jeg kommer fra Næstved, så det er i umiddelbar nærhed af, hvor jeg bor. Jeg har længe haft en drøm om at komme derop, og for 10 år siden bød muligheden sig via mit netværk.

Det var en rigtig stor oplevelse at stå deroppe og kigge ned. Der er simpelthen så langt ned, at man slet ikke kan fornemme, hvor langt der er. Der er næsten 300 meter (254,1 m, red.), men det kunne lige så godt være 100 eller 500 meter. Oplevelsen gjorde et rigtig stort indtryk.

Mit forbillede er… Steffen Brandt.

Jeg kan lide TV2´s musik, men jeg ser særligt op til medlemmernes måde at hvile i sig selv. Bandet har også haft mentalt overskud til at føre andre musikere frem. Jeg beundrer generelt personer, der kan gøre noget uden, det er for egen vindings skyld. Samtidig også folk, der har sunde værdier og gjort det godt, men ikke har behov for at fremhæve det. Indenfor musikken har Steffen Brandt de værdier, jeg godt kan lide.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172