23948sdkhjf

Direktør stopper efter et halvt år: Ikke det rigtige match

Boligorganisation med 6.000 boliger skal igen på jagt efter en ny direktør

En direktør med bred faglig forståelse, pondus og politisk tæft.

Sådan lød beskrivelsen af René Skau Björnsson, da han for et år siden blev præsenteret som ny direktør for Boligkontoret Århus med start 1. juni.

Men nu - kun lidt mere end et halvt år senere - er han fratrådt som direktør, oplyser Boligkontoret Århus.

- Vi er nået til enighed om, at vi ikke var det rigtige match for hinanden, og derfor skilles vi efter gensidig aftale, lyder det fra boligorganisationen i en pressemeddelelse.

En nærmere forklaring på direktørstoppet gives ikke.

Konstitueret direktør

Boligkontoret Århus har knap 6.000 boliger i Aarhus og omegn, og opfører i de kommende år endnu flere boliger med særlig vægt på DGNB som rammeværktøj for klimavenlige beslutninger.

Nu skal organisationen i gang med at finde en ny direktør.

- Indtil dette er på plads, er Linn Haubro Bachmann konstitueret som direktør. Hun har i perioden efter Morten Homanns fratrædelse vist, at hun kan løfte opgaven. Det er vi sikre på, at hun kan gøre igen, lyder det fra Boligkontoret Århus.

Inden René Skau Björnsson tiltrådte direktørposten i juni 2023, havde Boligkontoret Århus stået uden direktør siden årsskiftet 2022-23. Efter 11 år på posten valgte Morten Homann at søge nye udfordringer hos AAB, hvor han startede som direktør 1. januar 2023.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143