23948sdkhjf

Fond opruster i Valby

KFI har opkøbt 11 erhvervslejemål i Valby, der skal supplere fondens kommende ejendom ved Toftegårds Plads

Alt imens håndværkerne har travlt med at færdiggøre opførelsen af en større ejendom i Valby for KFI, har den erhvervsdrivende fond, der er den største uafhængige udlejer til dansk dagligvarehandel, opkøbt yderligere 11 lejemål i bydelen.

De 11 erhvervslejemål er i stueetagen i en ejendom med adresser på Pakkerivej, Vester Fabriksvej og Vigerslev Allé i Valby. De 11 erhvervslejemål på i alt 5.000 kvadratmeter omfatter blandt andet en Netto og en REMA 1000-butik.

Opkøbet sket for at supplere opførelsen af ejendommen på hjørnet af Vigerslev Allé og Gl. Køge Landevej ud til Toftegårds Plads i Valby. Den er på i alt 9.200 kvadratmeter, fordelt på 77 lejelejligheder og en Meny-butik i stueplan. 

De to ejendomme er opført i samme stil og materialer og fremstår udadtil som en helhed.

- Opkøbet af erhvervslejemålene i naboejendommen passer perfekt ind i vores strategi om at investere i og sikre beliggenheder i ejendomme med selvstændige købmænd. Vi står selv for administration, drift og vedligehold af de to naboejendomme, og derfor er der også en række synergier ved købet, udtaler adm. direktør i KFI, Terje List, på virksomhedens hjemmeside.

Købsprisen ligger i niveauet 150 mio. kr. Det er to fonde under Core Property Management, der er sælger af erhvervslejemålene, som KFI har overtaget 1. januar 2024.

Købet af erhvervslejemålene i Valby er KFI´s andet, større opkøb indenfor de seneste 12 måneder. Den 1. april 2023 erhvervede KFI ejendommen Rotunden på Strandvejen i Hellerup.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171