23948sdkhjf

Centerrenovering spiller fem entreprenører på banen

Flere kendte navne er i spil til hovedentreprisen på projekt, der ventes at løbe op i 100 mio. kr.

Rammerne om nogle af de mest sårbare borgere i København, Center for Rehabilitering- og Akutpleje i Bystævneparken, skal moderniseres og renoveres.

Nu har Københavns Kommune bragt en håndfuld entreprenører i spil til hovedentreprisen på renoveringen, der har hovedvægt på råhus, udskiftning af affacadepartier og kompletteringsarbejder, tekniske installationer samt miljøhåndtering.

De prækvalificerede er Einar Kornerup, Enemærke & Petersen, Hovedstadens Bygningsentreprise samt Jakon og Nordstern. Det viser data fra Licitationens søsterportal for overvågning af projekter og udbud, Projektagenten.

Hovedentreprisen er udbudt med en forventet entreprisesum på 100 mio. kr.

Som del af projektet skal der også etableres en tagterrasse, tre altaner, foretages renovering af badeværelser, etableres nye elevatorer samt nye åbninger i bærende betonelementvægge.

Arbejderne spreder sig over tre sammenbyggede bygninger, et højhus benævnt Bygning A, et lavhus i to etager betegnet Bygning B, samt et lavhus i to etager kaldet Bygning C. Der er to boligtyper i projektet, boligtype 1 og boligtype 2. I højhuset er alle boliger af boligtype 1, mens alle boliger i det to etager høje lavhus er boligtype 2.

Kontraktindgåelse ventes at ske 19. marts 2024. Opgaven skal ifølge udbudsmaterialet udføres i perioden fra marts 2024 til juli 2025.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172