23948sdkhjf

Aart bliver totalrådgiver på campus-projekt

Feas har udpeget Aart Architects til en fire årig rammeaftale om totalrådgivning på projekter, der skal skræddersyes til Aarhus Universitet

Området omkring Aarhus Universitet er i stor udvikling. 

Netop derfor har Feas, Forskningsfondens Ejendomsselskab, udvalgt Aart Architects som ny totalrådgiver på en række projekter, som relaterer sig til udviklingen af den østjyske universitetsby.

Første delprojekt i rammeaftalen er en stor Food Hall, der skal opføres i hjertet af Universitetsbyen. Food Hall’en skal være et stærkt samlingssted med liv og aktivitet 24-7, der forstærker berøringsfladen mellem universitetet og den omkringliggende by.

Aart Architects har allerede et indgående kendskab til Aarhus Universitet. Siden 2016 har virksomheden arbejdet med udviklingsplan, lokalplan og designmanualer på byplanniveau og med delprojekter som det nye Aarhus BSS på 37.000 kvadratmeter, transformationen af de gamle sygeplejeboliger til studieboliger og iværksætterhuset The Kitchen 2.0 i Universitetsbyen.

- Vi er stolte af at skulle fortsætte med at bidrage til udviklingen af Aarhus Universitet og dermed Aarhus som international universitetsby. Vi kender allerede udviklingsområderne og den eksisterende bygningsmasse, og derfor betyder det meget for os at kunne fortsætte det gode samarbejde med en ambitiøs bygherre som Feas, siger adm. direktør hos Aart Architects Torben Skovbjerg.

Foruden Aart Architects, som holder til i både Aarhus og København, så er Artelia og Lytt også en del af projektet som underrådgivere på rammeaftalen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189