23948sdkhjf

Politikere skrinlægger byggeplaner

Kritiske hørringssvar fører til lokalpolitisk stop for byggeprojekt i rekreativt område i Viborg

Finansieringsselskabet Vexa vil gerne bygge nyt domicil med en række offentlige faciliteter på Sønæs i Viborg, men det bliver ikke til noget. 

Onsdag mødtes kommunens erhvervs- og økonomiudvalg og her blev det besluttet ikke at fortsætte med projektet som følge af mange hørringssvar mod projektet, skriver Viborg Stifts Folkeblad

- Vi har besluttet os for at lægge projektet i graven. Vi har modtager 48 høringssvar, som alle er imod projektet, og mange af dem har gode og fornuftige argumenter. Derfor lytter vi til borgernes ønske om ikke at skabe erhverv på sådan et sted, siger borgmester Ulrik Wilbek (V) til det lokale medie. 

Sønæs er et rekreativt område ved Søndersø i Viborg. Her har Vexa ifølge Viborg Stifts Folkeblad udover eget kontor blandt andet haft en café i tankerne samt blandt andet en løbeklub, et aktivitetsområde og et offentligt toilet.

Det er ifølge det lokale medie fortsat hensigten at etablere en toiletbygning på matriklen, og der er en dør på klem, hvis nogen ønsker at bygge en lille kiosk eller lignende. 

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125