23948sdkhjf

Grøn omstilling: Presset stiger

De små elmaskiner har holdt sit indtog, men det kniber gevaldigt for de store. Branchen er dog klar til de rigtige løsninger

Der sker nogle landvindinger for tiden, især i den del af maskinbranchen, der har med eldrift at gøre. Men det er et problem med større maskiner. Hos Tscherning er man egentligt klar til at investere i de rigtige løsninger, fordi man allerede har set skriften på væggen. Men de rigtige finansieringsmuligheder er der ikke, og løsningerne er dyre. Teknologien findes dog og mangler blot udbredelse - som skal komme via pres og incitament fra de store bygherrer samt strammere regler for arbejde i byer og andre følsomme områder. 

Finanssektoren er dog en smule bagud og har rigtigt nogle brugbare løsninger, som fremmer den grønne omstilling. I hvert fald ikke når det for alvor gælder entreprenørmaskiner. 

Vi er klar til at investere i de rigtige løsninger, men det skal jo både teknologisk og økonomisk hænge sammen Erik Høi, maskinchef Tscherning

- Vi er klar til at investere i de rigtige løsninger, men det skal jo både teknologisk og økonomisk hænge sammen, siger maskinchef Erik Høi fra nedbryder- og anlægsentreprenørfirmaet Tscherning, til Licitationen byggeriets Dagblad. 

Side 6

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.122