23948sdkhjf

Konsortium vinder handicapbotilbud til 125 millioner

Går alt som forventet, kan det nye botilbud tages i brug i første halvår 2026

Mange stemmer har fundet vej ind i et nyt handicapbotilbud, som er på vej i østbyen i Thisted. Pårørende, pædagogisk fagpersonale og lokalområdet er hørt i processen, som nu har fundet sin vinder.

Det er Byggefirmaet Knudsgaard A/S, som sammen med underrådgiverne Erik Arkitekter og EKJ Rådgivende Ingeniører har leveret det vindende projekt, efter den netop afsluttede licitation.

Byggeriet vil ifølge Norjdyske.dk koste cirka 125 mio. kr., hvoraf 70 mio. kr. skal finansieres ved lån.

Derfor vandt Knudsgaard

Fire totalentreprenører var med i opløbet, fortæller direktør for Social, Sundhed og Kultur, Tue Von Påhlman:

- Vi havde på forhånd havde stillet store krav til balancen mellem at være et hjem, en arbejdsplads og en del af et lokalområde, og særligt et af tilbuddene skilte sig ud fra de andre, udtaler direktøren i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Byggefirmaet Knudsgaard A/S er lykkedes med at skabe et sammenhængende botilbud med integrerede muligheder for en hjemlig følelse, høj faglig kvalitet, synligt personale og det gode arbejdsmiljø

De øvrige bud kom fra Dansk Boligbyg, EMR Murer & Entreprenør og Thomas Andersen A/S, fremgår det af Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af udbud og projekter.

Endelig godkendelse mangler

Inden vinderprojektet kan realiseres, skal Kommunalbestyrelsens i Thisted Kommune godkende og vedtage lokalplanen for området.

Kommunalbestyrelsen ventes at godkende projektet på et møde den 28. november 2023, og efter den nuværende plan skal den nye lokalplan være vedtaget næste sommer.

Går alt som forventet, kan det nye botilbud tages i brug i første halvår 2026.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.236