23948sdkhjf

Robotter skal være med til at bygge storstilet feriecenter

Byggefirmaet EMR trækker robotfirma til nyt vandland

Robotproducenten Odico, der har specialiseret sig i automatiserede løsninger til byggeindustrien, har sikret sig en ordre på forskallingsløsninger fra byggefirmaet EMR til opførelsen af vandlandet Aqua Mundo i det kommende Nordborg Resort på Als.

Samarbejdet betegnes som en vigtig milepæl for Odico, da det markerer virksomhedens indtræden i endnu et vigtigt projekt. Ordren giver robotfirmaet en chance for at demonstrere sine forskallingsløsningers tilpasningsevne og effektivitet i et projekt med stor synlighed.

I en kommentar til samarbejdet udtrykker Odicos chief commercial officer, Alexander Andersen, sin begejstring:

- Denne ordre understreger ikke kun den tillid, EMR har til Odicos evner, men åbner også døren for at udforske den bredere anvendelse af vores innovative forskallingsløsninger i det større projekt.

Alexander Andersen understreger yderligere:

- Vandlandet Aqua Mundo er et perfekt udstillingsvindue for vores løsninger, der demonstrerer deres alsidighed og præcision.

Feriecenteret Nordborg Resort opføres på Nordals. Første fase består af 440 feriehuse, et vandland og et bycenter og har en total investering på 1,376 mia. kr. Projektet er finansieret af Linak samt Bitten & Mads Clausens Fond.

Se nøgletal for:
Læs mere om: robotter
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.828