23948sdkhjf

Colas køber jyske grusgrave med stor eksport

Direktør får ny rolle som salgschef efter handlen

Asfaltkoncernen Colas Danmark køber to grusgrave i Uge og Rødekro af entreprenør-, grusgrav- og transportfirmaet Freiberg Grusgrave.

Med i handlen følger kontor og værksted, materiel, kundeportefølje og 14 medarbejdere, som fortsætter deres arbejde i de sønderjyske grusgrave.

Overtagelsen af Freiberg Grusgrave A/S ligger i tråd med Colas’ ønske om at positionere sig i det sønderjyske, lyder det i en pressemeddelelse. 

Heri peger industridirektør i Colas Danmark, Jacob Kloster, også på potentialet ved lokalkendskab og det tyske netværk, som Freiberg Grusgrave har opbygget gennem årene.

- Grusgravsforretningen er en vigtig del af Colas Gruppen globalt, og vi ser et forretningspotentiale i overtagelsen af Freiberg Grusgrave, som indvinder råstoffer af høj kvalitet, og som har en stor eksport til det tyske marked, siger Jacob Kloster i en pressemeddelelse.

På ledelsesområdet er det planen, at direktør Helmut Callesen fortsætter som salgschef for Colas’ grusgrave i Danmark i tæt samarbejde og med reference til Colas’ grusgravschef, Niels Fosgrau.

Efter overdragelsen fortsætter driften af grusgravene i Uge og Rødekro uændret under Colas’ ledelse. Grusgravene skifter dog navn til Colas - Freiberg Grusgrave A/S.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.122