23948sdkhjf

100 % GENANVENDT FLAMINGO

BEWI LANCERER BANEBRYDENDE ISOLERINGSPRODUKT

GreenLine er den seneste tilføjelse i BEWI’s sortiment af bæredygtige løsninger.
EPS, eller Flamingo®, er et værdifuldt materiale, som stort set alle kender. Sortering af en ren fraktion er derfor også nem at omsætte. Produktet er uundværligt i vores dagligdag, enten som isoleringskilde eller til effektiv beskyttelse af produkter og fødevarer. GreenLine består af op til 100% genanvendt materiale og har samme gode egenskaber som almindelig flamingo. For hvert kg GreenLine-isolering spares miljøet for 4,6 kg. CO2.

- Vi har glædet os til og er stolte af at kunne tilbyde vores kunder 100 % genanvendt flamingo-isolering. Det er revolutionerende. EPS er et imponerende materiale, da det bibeholder sine førsteklassesegenskaber, selvom det genanvendes igen og igen, siger Torben Sørensen, Salgsdirektør i BEWI Insulation Danmark A/S.

Vejen til bæredygtig isolering er banet
BEWI indsamler EPS i samarbejde med kunder og de danske kommuner. EPS’en komprimeres og al luft tages ud, hvilket betyder, at virksomheden kan have ca. 400 kg komprimeret EPS på en palle. Dernæst omdannes den brugte EPS til GPPS (general-purpose polystyren), der kan recirkuleres adskillige gange. På BEWI’s råvarefabrikker omdannes GPPS’en til ny EPS-råvare, som anvendes i produktionen af GreenLine-isolering.

Anvendelse af GreenLine er oplagt i forbindelse med Svanemærket og DGNB-byggeri og andre miljøcertificerede byggerier. Greenline er registreret i databasen for byggeprodukter, som kan indgå i Svanemærket byggeri.

GreenLine fås som isoleringsplader i trykstyrke 80. Produktet er CE-mærket og opfylder de samme krav som almindelig EPS.

Bæredygtighed i hele værdikæden fra produktion til genanvendelse
BEWI er en førende international leverandør af isoleringsløsninger og byggesystemer i EPS og XPS. Virksomheden har forpligtet sig til at integrere bæredygtighed i hele dens værdikæde lige fra produktion af råvarer og slutvarer til genanvendelse. BEWI har et genanvendelsesmål på mindst 60.000 tons EPS årligt.

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094