23948sdkhjf

BIG-direktør lander topjob hos energiekspert

Han kommer fra toppost i Bjarke Ingels Groups danske hovedkontor

Firmaet Energy Machines har udnævnt Nicolas Kastbjerg som ny adm. direktør. 

Han kommer fra en stilling som direktør for BIG - Bjarke Ingels Groups danske hovedkontor, hvor han dækkede arkitektfirmaets aktiviteter i Europa, Mellemøsten og Asien.

Som adm. direktør for Energy Machines, der arbejder med energiløsninger til bygninger, afløser Nicolas Kastbjerg, indehaver Johan Gedda, der fremadrettet vil fungere som bestyrelsesformand.

- Nicolas har været en effektiv ambassadør for 'nytænkning', mens han var hos BIG, og han forstår, hvordan man bygger en virksomhed op omkring en helt ny tilgang, udtaler Johan Gedda i pressemeddelelsen.

Johan Gedda vil fortsat bidrag til selskabets forsknings- og udviklingsinitiativer og langsigtede strategi for det, der i en pressemeddelelse betegnes effektiv dekarbonisering af opvarmning og køling inden for byggesektoren.

Energy Machines arbejder med, hvordan bygninger udnytter og bruger energi på. Redskaberne er en kombination af energiteknologier som geotermisk opvarmning og køling, varmepumper og lokal energilagring med ekspertise inden for softwarebaseret energisystemdesign. Firmaet har leveret mere end 90 store energisystemer i Skandinavien, herunder til BIG - Bjarke Ingels Group.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078