23948sdkhjf

Skoleelever skal opdage byggeriets muligheder

Nyt og gratis koncept målrettet skoleelever skal øge interessen for byggefaget

Femern A/S har indgået aftale med Autens ApS, Vendelboe Kommunikation og Serious Games Interactive, der får til opgave at udvikle et nyt læringskoncept med undervisningsmateriale rettet mod 6. og 7. klassetrin.

Det oplyser Femern A/S i en pressemeddelelse.

Med det nye læringskoncept vil Femern A/S give unge mulighed for at udforske byggebranchens mange spændende karriereveje og dermed opfordre flere unge til at tage en erhvervsuddannelse.

Konceptet hedder TunnelTalenter, og tirsdag den 12. september blev der indgået kontrakt med konsulenthuset Autens ApS, Vendelboe Kommunikation og Serious Games Interactive, der skal udvikle materialet for Femern A/S.

- Det er fantastisk glædeligt, at Femern byder skoleverdenen op til dans. Det giver danske skoleelever mulighed for at få en både virkelig og utrolig spændende kontekst ind i undervisningen, som også er et stykke nutidigt Danmarkshistorie. Der er rige muligheder for praktiske projekter, som læringsmål i alle fag kan spejle sig, udtaler Lene Jensby Lange, administrerende direktør og grundlægger af Autens ApS.

Tunneltalenter er et gratis tilbud til alle elever i grundskolen. Der er mulighed for at besøge byggepladsen i Rødbyhavn.

Artiklen er en del af temaet Femern.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125