23948sdkhjf

Svømmehal i tre plan får totalentreprenør på plads

For 100 mio. kr. nye svømme- og vandfaciliteter ser dagens lys i Skanderborg

Det seneste år har folkene bag udvidelsesplaner for Skanderborg Svømmehal været tvunget til at træde vand. Men nu sker der noget med de nye vand- og svømmefaciliteter, kaldet Vandvirke.

Svend Aage Christiansen A/S har i et totalentrepriseudbud vundet opgaven at bygge det nye Vandvirke sammen med ingeniørrådgiveren Niras og arkitektrådgiver Friis & Moltke. Det oplyser Ole Vindfeldt, der er direktør i Ejendomsselskabet Vandvirke.

Projektets økonomi er i størrelsesorden 100 mio. kr., og den fysiske udvidelse er på cirka 2.800 kvm i tre plan og inklusive to nye bassiner.

Ønsket om nye svømmefaciliteter i Skanderborg går årevis tilbage. Skiftende bestyrelser i S/I Skanderborg Svømmehal har i mere end 15 år arbejdet hen mod målet om et nyt større samt mere moderne vandhus.

Oplevelser til alle 

Udover vand- og svømmefaciliteterne indeholder det nye Vandvirke et motions- og aktivitetsbassin, en vandrutsjebane, sauna og omklædningsfaciliteter med mulighed for at benytte aflukkede omklædningsrum. Desuden indrettes en cafe i ankomst- og i bassinområdet.

Ifølge folkene bag vil den eksisterende svømmehal fra 1978 stadig kan benyttes til holdundervisnings- og konkurrencebrug under og efter byggeperioden.

Efter planen slår de nye svømmefaciliteter dørene op i 2025/26, hvad end det gælder oplevelser for børnefamilier, motionister, babysvømning eller mennesker med særlige behov.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172