23948sdkhjf

Taasinge Elementer henter kendt navn fra husbyggerverdenen

Som topchef i Huscompagniet var Steffen Baungaard med til at bygge over 20.000 huse i Danmark. Nu skal han hjælpe Taasinge Elementer med at øge salget af præfabrikerede træelementer

Fortsat vækst på projektmarkedet. 

Det er ambitionen hos Taasinge Elementer, der nu styrker sin bestyrelse med Steffen Baungaard som ny formand. 

Steffen Baungaard er tidligere adm. direktør i Huscompagniet og NCC og har de senere år skabt sig en bestyrelseskarriere i byggebranchen med bestyrelsesposter hos blandt andre MT Højgaard, Arkil, Brøndum og EBK Huse. 

Den erfaring skal han nu bringe i spil som arbejdende bestyrelsesformand hos Taasinge Elementer, skriver virksomheden i en pressemeddelelse. 

- Jeg kan først og fremmest bidrage med min erfaring fra mere end 30 år i byggeriet, hvor jeg har været med til at udvikle flere succesfulde virksomheder. Taasinge Elementer har stærke kompetencer inden for præfabrikeret byggeri i træ, og potentialet for vækst er stort, hvis vi bliver helt skarpe på, hvordan vi styrker den kommercielle del af forretningen. Der er et stigende fokus på at bygge mere klimavenligt, og det skal vi udnytte ved at bruge vores særlige styrker til at levere lige præcis dét, som markedet har brug for, lyder det her fra Steffen Baungaard.

Ikke eneste ændring

Med udnævnelsen af den nye bestyrelsesformand følger flere ændringer i topledelsen. Taasinge Elementer igangsætter således rekrutteringen af en ny, kommercielt erfaren adm. direktør og indsætter midlertidigt direktør Birgitte Clausen på posten. 

Hun forlod tidligere i år sin stilling i direktionen hos Taasinge Elementer og rykkede til Norge for at blive konstitueret daglig leder i Taasinge Elementers norske datterselskab, RVT, men er altså nu tilbage på Tåsinge og afløser Torben Birch. 

Han har de seneste måneder "varetaget ledelsen og hjulpet virksomheden i en vanskelig ledelsesmæssig situation". 

Taasinge Elementer har også ansat Bent Hansen som økonomichef. Han har, i lighed med Steffen Baungaard, en fortid i Huscompagniet og kommer senest fra en ansættelse i Pihl-koncernen. 

Kort om Taasinge Elementer

  • Taasinge Elementer er etableret i 1971 og gør sig ikke mindst i præfabrikerede tag- og facadeelementer i træ. 
  • Virksomheden har to fabrikker i Danmark – på Tåsinge og i Sindal – samt en fabrik i Letland. De tre fabrikker producerer tilsammen cirka 300.000 kvm træelementer årligt til alle former for nybyggeri samt energirenovering.
  • Taasinge Elementer har eget montagefirma (TE Montage) og ejer desuden virksomhederne Annebergs Limtræ (Danmark), RVT (Norge) og LV Elements (Letland). 
  • Taasinge Elementer har siden 2017 været en del af den børsnoterede koncern, Nordic Waterproofing, som også blandt andre ejer Phønix Tag og Hetag i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125